Steiner Commander 7x50 met kompas

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.559,00

Special Price € 1.199,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Steiner Commander 7x50 met kompas

De Steiner Commander 7x50 met kompas is een hoogwaardige marine verrekijker met unieke eigenschappen, waaronder een superieure kompasfunctie. Deze professionele marinekijker combineert fantastische prestaties met een zeer precieze navigatiemogelijkheid. Topkwaliteit glas, een perfecte afwerking en de lichtsterke 7x50 constructie zorgen ervoor dat je urenlang probleemloos kunt observeren en navigeren zonder vermoeide ogen te krijgen. Daarmee is de Commander 7x50 Kompas de ultieme kijker voor serieuze watersporters en marine professionals.

De Commander 7x50 kompas is opgebouwd volgens de beproefde 7x50 formule die al decennia geldt als norm voor marine verrekijkers. Door aan deze succesformule een HD gestabiliseerd kompas met een doorsnede van 40mm toe te voegen, heeft Steiner het perfecte optische werkpaard voor marine professionals gerealiseerd. De peiling van het kompas werkt dankzij de grootte en de geoptimaliseerde vloeistofdemping snel, nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Een gebruiksvriendelijke verlichting en een precies draadkruis voor nauwkeurige grootte- of afstandsberekening maken dit high-performance instrument helemaal af.

Dankzij de unieke Memory Oculairs van de Steiner 7x50 Kompas vergrendel je de persoonlijk voorkeur van je scherpstelling, zodat je met een enkele draai aan de oculairs direct de juiste instelling hebt. Daarbij is deze Steiner verrekijker voorzien van Sport Auto Focus, waarbij de kijker altijd scherp is vanaf 20 meter tot oneindig. De duurzame antislip NBR-Longlife rubberen behuizing van alle Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De ergonomische Comfort Grip zorgt er daarbij voor dat de kijker prettig in de hand ligt. Met de doordachte Steiner Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem heeft een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem.

Steiner kijkers hebben een behuizing die is gemaakt van het oersterke Makrolon, wat de constructie zeer schokbestendig maakt. Ideaal voor professioneel gebruik onder zware omstandigheden. De prisma’s in de verrekijker zijn "zwevend" opgehangen, wat betekent dat ze zijn bevestigd in flexibel materiaal van siliconen om de optische onderdelen binnenin te beschermen. De vorming van condensatie binnenin de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het hightech stikstof druksysteem van Steiner. Dankzij de vulling met stikstof is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -40° C en +80°C en waterdicht tot maar liefst 10 meter diepte. In combinatie met de degelijke behuizing maakt dit de Commander 7x50 tot een zeer duurzame verrekijker.

Algemeen
Technische details
Gegevens
Gewicht en omvang
Technische details
Energie
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Steiner Commander 7x50 met kompas
Steiner Commander 7x50 met kompas
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Steiner Commander 7x50 met kompas
Steiner Commander 7x50 met kompas

Steiner Commander 7x50 met kompas

Normale prijs: € 1.559,00

Special Price € 1.199,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA