Statiefvoetje

Een statiefvoetje zorgt voor een hogere stabiliteit van uw statief. Er zijn meerdere soorten statiefvoetjes voor verschillende soorten ondergronden. Zo zijn metalen spikes speciaal geschikt voor gebruik in het zand of voor een andere zachte ondergrond. Rubberen statiefvoetjes zijn daarentegen geschikt voor gladde ondergronden. Kies het statiefvoetje dat past bij uw gebruiksdoel!

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stabiel op alle ondergronden

Wanneer u veel buiten fotografeert, komt u verschillende soorten ondergronden tegen. Zo kunt u onder andere te maken krijgen met zand, sneeuw of modder. Uiteraard wilt u ook in deze situaties verzekerd zijn van een stabiele basis voor uw fotocamera. Door statiefvoetjes onder u statief te monteren, zorgt u ervoor dat u statief op alle ondergronden stevig op zijn poten staat. De voetjes zijn bovendien eenvoudig te monteren. Dus mocht de ondergrond in de loop van uw fotografietocht veranderen, dan wisselt u de statiefvoetjes gewoon om.

Statiefvoetjes van diverse merken

Ook wanneer u oude statiefvoetjes toe zijn aan vervanging, bent u bij ons aan het juiste adres. Let bij de aanschaf van de voetjes op dat ze compatibel zijn met uw statief. In ons assortiment vindt u statiefvoetjes van merken als Gitzo, Manfrotto en Coman.  

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA