Spiegelreflexcamera

Een spiegelreflexcamera (DSLR: Digital Single Lens Reflex) is een camera waarmee je via een zoeker door de lens kunt kijken. Deze techniek, die tot stand komt door gebruik van een spiegel in de camera, maakt optimaal richten en instellen van de camera mogelijk. Bovendien zijn er voor spiegelreflexcamera's heel veel objectieven, flitsers en accessoires beschikbaar. Wil je fotograferen in optima forma? Dan is een spiegelreflexcamera de juiste keuze voor jou.

37-54 van 190

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

37-54 van 190

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De voordelen van een spiegelreflexcamera

Spiegelreflexcamera’s hebben een grote sensor waardoor je in de meeste situaties het licht 'vangt'. Door deze sterke lichtgevoeligheid maak je ook bij weinig licht of snel bewegende onderwerpen scherpe foto's. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle instellingen (denk aan diafragma, sluitertijd en ISO waarde) handmatig te wijzigen.

Voor wie is een spiegelreflexcamera

Met een spiegelreflexcamera behaal je over het algemeen het beste resultaat. Door de gebruikte techniek en de handmatige bediening kun je een spiegelreflex heel precies afstellen. Echter, enige kennis en kunde zijn wel vereist om het maximale uit de camera te halen. Je hebt daarnaast heel veel uitbreidingsmogelijkheden (objectieven, flitsers en accessoires). Heb je een passie voor fotografie of wil je van fotografie jouw hobby maken, bekijk dan welke spiegelreflexcamera bij je past.

Spiegelreflexcamera kopen?

In onze webshop vind je een ruim assortiment spiegelreflexcamera’s. 

 

Advies bij uw camera

 

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA