Sony spiegelreflexcamera

Met de Sony spiegelreflexcamera’s maakt u scherpe, heldere en professionele foto’s. De camera’s beschikken over een bedieningswiel om snel instellingen aan te passen. Ook zijn de camera’s van Sony voorzien van een stevige handgreep om op een gebalanceerde manier opnames te maken, zelfs bij gebruik van zware objectieven. De bovenzijde van de spiegelreflexcamera heeft een aparte display. Dit kunt u gebruiken om snel de instellingen te controleren wanneer u vanuit de hand of vanaf een statief fotografeert.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Eigenschappen Sony spiegelreflexcamera

De Sony spiegelreflexcamera’s hebben verschillende eigenschappen. Zo maakt u supersnelle continu-opnamen met automatische scherpstelling met fasedetectie. Met de heldere Tru-Finder krijgt u een exacte voorbeeldweergave van uw definitieve opname met de juiste belichtingsinstellingen. De beeldbewerkingsprocessor reproduceert natuurgetrouw structuren en details via extra snelle verwerkingsmogelijkheden. Hierdoor ervaart u geminimaliseerde nadruk op randen, minder ruis en verbeterende helderheid.

Kenmerken Sony spiegelreflexcamera

  • Kantelbaar beeldscherm
  • Stevige handgreep
  • Automatische scherpstelling
  • Minder ruis en verbeterende helderheid

Een Sony Spiegelreflexcamera kopen

Met de eigenschappen van de Sony spiegelreflexcamera’s maakt u prachtige, scherpe en heldere foto’s. Wilt u een Sony spiegelreflexcamera kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies de camera die bij u past. Voor een passend advies kunt u natuurlijk ook contact opnemen met één van onze experts. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw Sony Handycam.

Bent u benieuwd naar de spiegelreflexcamera’s van Sony? Bekijk dan het assortiment van Foto Konijnenberg!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA