Sony Handycam

Wanneer u op locatie staat of in het veld bent, wilt u geen tijd verliezen of een kans missen. Met de Sony Handycam hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. U kunt namelijk filmen in de meest krappe ruimtes en filmen vanuit een hoge en een lage hoek. Daarnaast heeft u een volledige handmatige bediening voor creatieve video-opname. Elk detail blijft haarscherp en vloeiend, ook bij in- en uitzoomen. Met de Sony Handycam neemt u voor elke opname het heft in eigen hand.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Voordelen Sony Handycam

  • Licht en mobiel
  • 4x zoveel details vastleggen
  • Filmen in de meest veeleisende omstandigheden
  • Alle bedieningselementen binnen handbereik

Flexibele workflow met Sony Handycam

Met de Sony Handycam maakt u professionele videobeelden op bijvoorbeeld bruiloften. Maar deze camera levert ook hoogwaardig materiaal voor corporate communicatie. Omdat de videocamera rechtstreeks filmt in High Definition of Standard Definition filmt kunt u opnemen op een verwisselbare geheugenkaart. Hierdoor heeft u een flexibele workflow. Sony heeft videocamera’s ontworpen die dienen als ideaal instapmodel voor iedereen die op professionele basis videomateriaal produceert.

Een Sony Handycam kopen

Wilt u professionele en creatieve videobeelden maken? Bekijk dan snel het ruime assortiment en bestel vandaag nog uw nieuwe videocamera. Voor een passend advies kunt u natuurlijk ook contact opnemen met één van onze experts. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw Sony Handycam.

U bent opzoek naar een Sony Handycam. Bij Foto Konijnenberg bent u dan aan het juiste adres!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA