Sony groothoeklens

Een Sony groothoeklens is een objectief met een grote beeldhoek. Groothoeklenzen hebben een extra grote beeldhoek. Dit betekent dat zij veel van de omgeving kunnen vatten; veel van wat u ziet krijgt u ook daadwerkelijk op de foto. Een Sony groothoeklens is daarom zeer geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie.

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek de wereld met een Sony groothoeklens

Als u op pad gaat met een Sony groothoeklens kunt u de wereld om u heen in optima forma vastleggen. Deze cameralenzen hebben brandpuntsafstand tussen de 10 en 35mm, om en nabij. Hierdoor kunt u een fraaie scene is zijn geheel vastleggen. Als u bijvoorbeeld door een landschap loopt en u ziet naast een bosrand een beekje stromen, waarna de hei begint, kunt u al deze aspecten van de natuur vastleggen. Hetzelfde geldt in de stad. Als u voor een kathedraal staat met een groothoeklens, kunt u het gehele gebouw in een keer fotograferen. Als u een lens heeft met een brandpuntsafstand van bijvoorbeeld 55mm zult u nooit het gebouw in een keer vatten. Tenzij u heel ver weg gaat staan. Een Sony groothoeklens mag daarom eigenlijk niet ontbreken in uw cameratas. Daarom kunt u ook kiezen uit een groot aantal verschillende modellen. Zowel met vaste brandpuntsafstand als met zoom.

Voordelen Sony groothoeklens

  • Brandpuntafstand tussen 10 en 35mm
  • Grote beeldhoek
  • Geschikt voor landschaps- en architectuurfotografie

Sony groothoeklens kopen

Wilt u een Sony groothoeklens kopen? Plaatst dan een bestelling in onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u een passend advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag bij het doen van uw aankoop.

Bent u geïnteresseerd in een Sigma groothoeklens? Foto Konijnenberg heeft het!

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA