Sony FDR-AX33 4K videocamera

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 999,00

Special Price € 559,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sony FDR-AX33 4K videocamera

Met de Sony FDR-AX33 4K videocamera brengt u herinneringen nog meer tot leven dankzij de 4K-opnamemogelijkheden. Dat betekent dat u 4x keer zoveel details vastlegt als Full HD. Daarbij wordt het effect van trillende handen geminimaliseerd met Balanced Optical SteadyShot. In combinatie met een 29mm Zeiss Vario-Sonnar T*-lens en een krachtige Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting bent u verzekerd van vloeiende beelden.

De FDR-AX33 is een videocamera met vele aanpassingsmogelijkheden en een ergonomische handmatige bediening. Zo kunt u de multifunctionele handmatige ring gebruiken om zoom, scherpstelling, belichting, diafragma, sluitertijd, AE-verschuiving of witbalansverschuivingsmodus aan te passen. De elektronische zoeker biedt daarbij een nauwkeurige voorbeeldweergave.

Kenmerken van de Sony FDR-AX33 4K videocamera

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 • Balanced Optical SteadyShot
 • 29,8mm Zeiss Vario-Sonnar T*-lens
 • 10x optische zoom met 15x Clear Image Zoom (4K)
 • Xtra Fine LCD-scherm (921.600 dots)
 • Projector van 50 lumen
 • Wifi en NFC-functie

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

Dankzij de XAVC S-indeling, ontwikkeld op basis van de XAVC-indeling voor professioneel gebruik, wordt opname in 4K Ultra HD en met hoge bitsnelheid van ongelooflijke kwaliteit gerealiseerd. Bij XAVC S worden gegevens echter gecomprimeerd, zodat ze beter beheersbaar zijn voor algemene consumenten.

Motion Shot Video

Met deze handige functie kunt u een indrukwekkende reeks samengevoegde beelden afspelen om elke fractie van een seconde van de actie terug te zien. Een krachtige tool dus voor het analyseren van sportbewegingen op het scherm. Tijdens het afspelen kunt u het interval tussen beelden aanpassen, of onderbreken en foto's vastleggen om met vrienden te delen.

AF met vergrendeling

Zorgt voor betere tracering van bewegende onderwerpen door constant gebruik te maken van het beste AF-punt en de framegrootte aan de eigenschappen van het onderwerp aan te passen. Dankzij de ontwikkelingen in autofocus met fasedetectie is het nu nauwkeurig dan ooit. Resultaat: precisie bij het vergrendelen en vastleggen van snel bewegende doelen.

Gezichtsherkenning en Smile Shutter

Optimaliseer met gezichtsherkenning de scherpstelling, belichting en kleur voor mensen om wie het in de opname gaat. U kunt het gezicht van iemand prioriteit geven door het aan te raken op het lcd-scherm. En met Smile Shutter kan de FDR-AXP33 ook automatisch foto's van geweldige (maar kortstondige) glimlachen vastleggen, zelfs tijdens het opnemen van films.

Multi-camerabediening

Meer opnamen betekenen meer bewerkingsmogelijkheden. Neem eenvoudig beeldmateriaal op uit verschillende hoeken, met behulp van camera's die rechtstreeks op de FDR-AXP33 zijn bevestigd of die draadloos geactiveerd worden. Multi-camerabediening maakt het eenvoudig om opname-instellingen op alle apparaten te synchroniseren.

Inhoud van de verpakking

 • Sony FDR-AX33 4K Handycam
 • Oplaadbare batterijen (NP-FV70)
 • Netadapter
 • Netsnoer
 • Gebruikshandleiding
 • HDMI-(micro)kabel
 • USB-ondersteuningskabel
Algemeen
Gegevens
Beeldsensor
Lenssysteem
Opslagmedia
Sluiter
Scherpstellen
Flitser
Beeldscherm
Zoeker
Witbalans
Camera
Video
Stilstaand beeld
Ontwerp
Poorten & interfaces
Accu/Batterij
Audio
Technische details
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Netwerk
Overige specificaties
1 Reviews van de Sony FDR-AX33 4K videocamera
Sony FDR-AX33 4K videocamera
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Goede service!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Caroline - 14-02-2019 Online besteld en verwachte levertermijn komt overeen zoals de website heeft aangegeven!

1 artikel(en)

Alternatieven voor Sony FDR-AX33 4K videocamera

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA