Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 419,00

Special Price € 329,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander

De Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander vormt samen met de Sony Wireless Radio Receiver (niet ingebrepen) het draadloze belichtingssysteem voor de Sony Alpha-camera's met verwisselbare lenzen en externe flitsers. Dit systeem is compact en daardoor flexibel inzetbaar voor fotografen die vaak op locatie werken. Dankzij een bereik van 30 meter is het systeem in alle opnameomstandigheden inzetbaar. U kunt daarbij gebruikmaken van de TTL-modus, de Handmatige modus of de Groepsmodus.

In totaal kunt u met de Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander tot 15 flitsers bedienen in 5 flitsgroepen. Dit biedt u een enorme creatieve vrijheid om met verschillende opstellingen te experimenteren. De opnamemodus, flitsverhouding en de belichtingscompensatie van de flitsers zijn op afstand te bedienen.

De Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander is uitgevoerd met een goed afleesbaar paneel waarop de status van elke ontvanger is af te lezen. Dit is prettig wanneer de fotograaf alleen of met een assistent werkt. Het systeem kan tevens meerdere camera's op afstand activeren. Dit is een uitkomst voor sport- en natuurfotografen aangezien tot een afstand van 30 meter gewerkt kan worden.

Het nieuwe belichtingsbedieningssysteem biedt een flitssynchronisatiesnelheid tot op 1/250ste seconde. Ook High Speed Sync (HSS) is beschikbaar. Het flitsniveaus kan via 25 stappen worden ingesteld (1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, 1/128, 1/256), met tussenstappen van 1/3 EV. Het nieuwe systeem is bedoeld voor fotografen die met opstellingen werken waarbij meerdere lichtbronnen nodig zijn. U kunt elke flits afzonderlijk instellen voor een dynamisch belichtingseffect.

Dankzij het volledig radiogestuurde systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over problemen door fel zonlicht of fysieke obstakels. Het systeem is bovendien stof- en vochtbestendig en leent zich voor intensief gebruik.

Kenmerken van de Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander

  • Onderdeel van het draadloze belichtingssysteem voor Sony Alpha
  • Tot 15 flitsers bedienen in 5 groepen
  • Flitssynchronisatiesnelheid tot op 1/250ste
  • Stof- en vochtbestendig
  • TTL-modus, de Handmatige modus of de Groepsmodus

Inhoud van de verpakking

  • Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander
  • Connector Protect Cap
  • Case
Algemeen
Technische details
Schrijf een review voor Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander
Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander

Sony FA-WRC1M Wireless Radio Commander

Normale prijs: € 419,00

Special Price € 329,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA