Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.050,00

Special Price € 849,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA

De Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA is de ultieme compactcamera om uiterst gedetailleerd op te nemen. Deze high end 21 MP compactcamera is niet alleen uitgerust met de beroemde beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm uit de RX100-serie, maar ook met een supersnelle autofocus van 0,05 seconden, 315 AF-punten voor een uiterst geavanceerde fasedetectie, continu fotograferen met maximaal 24 fps met AF/AE-tracking en geweldige mogelijkheden om 4K-films op te nemen.

De RX100 VA bevat daarnaast een intrekbare OLED elektronische zoeker met antireflecterende Zeiss T*-coating, een multifunctionele bedieningsring, aanpasbare knoppen en een kantelbaar lcd-scherm voor optimaal gebruikersgemak. De RX100 V is de beste keuze voor iedereen die indrukwekkende foto's en professionele videobeelden wil creëren met een zeer compacte en handzame fotocamera.

Kenmerken van de Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA

 • Exmor RS CMOS-sensor type 1.0
 • F1.8 - F2.8 Zeiss Vario-Sonnar T* lens
 • Optische zoom: 2,9x
 • Supersnelle AF van 0,05 seconden
 • Continu-opnamen tot 24 fps
 • Dynamische AF/AE-tracking
 • Superslowmotion maken met 960 fps
 • Intrekbare OLED elektronische zoeker

Dichte, uitgebreide AF-dekking met 315 AF-punten

Dankzij 's werelds grootste aantal brandpuntsvlakfasedetectie-AF-punten (315) wordt circa 65% van het volledige beeldgebied van de nieuw ontwikkelde beeldsensor gedekt. Hierdoor is de AF-dekking breed en dicht genoeg voor het snel vastleggen in het hele beeldgebied van bijvoorbeeld kleine of snel bewegende onderwerpen waarop anders moeilijk kan worden scherpgesteld.

Autofocus in amper 0,05 s

Door de superieure snelheid van de autofocus met fasedetectie en de verbluffende precisie van de autofocus met contrastdetectie kan het systeem met snelle hybride autofocus, dat nu voor het eerst in een RX100-serie wordt gebruikt, scherpstellen in amper 0,05 seconde en onderwerpen nauwkeurig tracken en vastleggen op de speciale momenten waarnaar u op zoek bent.

Exmor RS CMOS-sensor voor snelheid

De nieuw ontwikkelde, gestapelde CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm met 20,1 effectieve megapixels en een DRAM-chip staat borg voor opnamen in superslowmotion van 960 fps en heeft een supersnelle sluiter tegen vervorming van maximaal 1/32.000 s die sneller is dan het menselijk oog kan waarnemen. Verder zorgt de autofocus met een brandpuntsvlakfasedetectie van 315 punten voor een buitengewoon precieze automatische scherpstelling en tracking.

XGA OLED Tru-Finder

De scherpe resolutie van de intrekbare Tru-Finder elektronische zoeker die overeenkomt met 2.359.000 punten, de heldere zelfverlichting en het hoge contrast zijn uitstekend om opnamen vooraf te bekijken en de instellingen eventueel bij te stellen. De EVF is behandeld met een Zeiss T*-coating om ongewenste reflecties te verminderen en een heldere zichtbaarheid van hoek tot hoek te waarborgen.

Inhoud van de verpakking

 • Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA
 • Oplaadbare batterij NP-BX1
 • Netadapter AC-UUD12
 • Micro-USB-kabel
 • Polsriempje
 • Bevestigingsadapter
 • Handleiding
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Technische details
1 Reviews van de Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA
Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Weinig nadelen
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
G - 04-02-2019 Belangrijkste eigenschap voor mij: 4k full sensor readout.

Belangrijkste nadeel: geen touchscreen.

Voor mij is 4k met beeldequivalent van 24mm veel belangrijker dan touchscreen. De bediening is verder zodanig goed dat het touchscreen geen overkomelijk gemis is.

Let op: kan max 4 tot 5 min. 4k opnemen wegens warmteproductie. Staat goed verstopt in handleiding.

Overige RX100 modellen hebben soms wel touchscreen maar geen F1.8 lens. Ook hier wint dit model: 4k F1.8 100Mbps in je binnenzak.

Wat ook niet onaardig is is dat het geluid boven verwachting is voor zo'n klein toestel.

Heb hier nog veel Canon EF en EF-S F2.8 glas staan, maar kan daar geen geschikte body (4k) bij vinden, vandaar dat de Sony nu de eerste keus is wat camera betreft. Opm: Canon R body heeft 1.7 crop bij 4k. 1.7 crop in 2018/2019.1 artikel(en)

Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA

Sony Cyber-Shot DSC-RX100 VA

Normale prijs: € 1.050,00

Special Price € 849,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA