Sony Alpha SLT-A99 II Body

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 3.599,00

Special Price € 3.499,00

OF
Niet op voorraad

Sony Alpha SLT-A99 II Body

De Sony Alpha SLT-A99 II spiegelreflexcamera combineert het beste van Sony’s nieuwste digitale fotografie-uitvindingen, waaronder een nieuw Hybrid Phase Detection AF-systeem, met exclusieve Sony A-mount-functies zoals Translucent Mirror Technology (TMT). En dat heeft geresulteerd in een uiterst professionele camera die vooral voor sport- en natuurfotografen zeer veel te bieden heeft.

De backlit full-frame 42,4 MP Exmor R CMOS-sensor is uitgevoerd in een naadloze on-chip-vormgeving. De sensor maakt een snelle uitlezing van grote hoeveelheden data mogelijk en gaat bovendien efficiënt met licht om. Het nettoresultaat is een zeer hoge lichtgevoeligheid met weinig ruis, een breed dynamisch bereik en een resolutie van 42,4MP bij een ISO-bereik van 100-25600 wat uit te breiden is tot ISO 50 - 102.400. De A99 II is vormgegeven zonder optisch laag doorlatend filter, waardoor u de fijnste natuurlijke details met ongeëvenaarde diepte en realisme kunt vastleggen.

Weinig licht is natuurlijk geen probleem voor de A99 II. Het nauwkeurige AF-systeem werkt naar behoren tot op belichtingsniveaus van EV-4, waar de meeste andere camera's het moeilijk hebben. Met de A99 II laat Sony zien dat het voor professionele fotografen nog steeds een uitstekende keuze is.

Kenmerken van de Sony Alpha SLT-A99 II

 • Full-frame 42,4 MP Exmor R CMOS-sensor
 • 4K-filmopnames in XAVC-S-formaat
 • Continue opnames tot 12fps met AF/AE-tracking
 • Intern beeldstabilisatiesysteem met 5 assen
 • XGA OLED Tru-finder met Zeiss T* Coating
 • Stof- en vochtbestendige behuizing
 • Hybrid Phase Detection AF-systeem met 79 kruispunten

Innoverende autofocus

Het nieuw ontwikkelde AF-systeem met fasedetectie is in staat tot ‘full-time AF’ en vormt de eerste toepassing van 4D FOCUS in de full-frame A-serie. Het Hybrid Phase Detection AF-systeem wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van een nauwkeurige 79-punts specifieke AF-sensor met fasedetectie en 399 beeldvlak-AF-punten met fasedetectie. Dit levert een hybride opzet met 79 AF-kruispunten op. Deze kruispunten zorgen voor accurate autofocusprestaties en geavanceerde methoden om snel bewegende objecten vast te leggen.

Snel en nauwkeurig

De datastroom door de A99 II is geïnnoveerd om hoge resolutie en continue opnames bij hoge beeldfrequentie mogelijk te maken. Een nieuwe LSI aan de voorzijde werkt samen met de beeldsensor, de BIONZ X beeldverwerker en een nieuw ontworpen sluitereenheid voor continue opnames van tot wel 12fps met AF/AE-tracking. Hierbij kan de 42,4 MP optimaal worden benut. Het resultaat is een ultrasnelle camera die detailrijke opnames biedt, ook met snel bewegende objecten en bij slecht licht.

Interne beeldstabilisatie met 5 assen

Voortbouwend op het succes in de A7 II-serie camera's heeft Sony een nieuw intern beeldstabilisatiesysteem met 5 assen voor A-mount-camera's ontwikkeld. De A99 II is de eerste met dit systeem. Naast hellende en draaiende bewegingen die zich vaak bij langere brandpuntsafstanden voordoen, detecteert en compenseert dit systeem ook wazigheid door verschuiving op de X- en Y-as bij close-ups en wazigheid die voorkomt bij stille beelden en films die 's nachts zijn opgenomen. De nieuw geïmplementeerde, uiterst nauwkeurige gyrosensoren detecteren de kleinste beweging van de camera die voor wazigheid kan zorgen.

Vormgeving en bediening

Het nieuwe model is 8% kleiner dan de oorspronkelijke A99 en heeft een nieuw ontworpen greep, een behuizing van een magnesiumlegering, een dual SD kaartsleuf en andere verbeteringen voor meer grip en eenvoudigere bediening. Alle belangrijkste knoppen en draaischijven zijn verzegeld en de afdekking van de mediaopening en de randen van de behuizing zijn voorzien van een tand-en-groefverbinding. Het resultaat is een stof- en vochtbestendige behuizing die ook onder zware opnameomstandigheden voor goede prestaties zorgt.

Inhoud van de verpakking

 • Sony Alpha SLT-A99 II Body
 • Accu NP-FM500H
 • Lader BC-VM10A
 • Schouderriem
 • Bodydop
 • Micro USB-kabel
 • Accessoire flitsschoendop
 • Eyepiece dop
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Technische details
1 Reviews van de Sony Alpha SLT-A99 II Body
Sony Alpha SLT-A99 II Body
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Ongekende kwaliteit!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
De Geyter Luc - 05-02-2019 Dit toestel is buitengewoon perfect voor studio en natuur. Gebruiksvriendelijk, handig en professioneel.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Sony Alpha SLT-A99 II Body
Sony Alpha SLT-A99 II Body

Sony Alpha SLT-A99 II Body

Normale prijs: € 3.599,00

Special Price € 3.499,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA