Smartphone fotografie

De tijd dat een mobiel alleen gebruikt werd om mee te bellen en sms'en ligt ver achter ons. Tegenwoordig app'en we massaal en gebruiken we onze smartphone, want zo heet het apparaatje tegenwoordig, voor allerlei toepassingen en een daarvan is fotografie. Een beetje smartphone is voorzien van een krachtige sensor en heldere lens en komt daarbij steeds meer in de buurt van een compact camera. Smartphone fotografie, bijna iedereen is er actief mee bezig. De mogelijkheden worden ook steeds uitgebreider. De benodigde accessoires worden steeds geavanceerder en groter in getal. Bekijk ons assortiment en lees meer over smartphone fotografie.

Foto's opslaan

Sommige smartphone's hebben een groot intern geheugen, waar u honderden foto's kunt opslaan. Maar soms u een microSD kaartje nodig voor de benodige extra opslagcapaciteit.

Bekijk de geheugenkaartjes

Foto's bewerken

Smartphone fotografie is voor iedereen toegankelijk. iedereen heeft immers een smartphone. Maar om uw foto's een professioneel tintje te geven, is enige nabewerking onontkoombaar.

Bekijk de fotosoftware

Foto's printen

Als u eenmaal met uw smartphone heeft gefotografeerd en de beelden zijn nabewerkt, kunt u de foto's opslaan op bijvoorbeeld uw NAS, maar u kunt ze ook in een hoge resolutie afdrukken.

Bekijk de printers

 

Trusted shops Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay