Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 189,00
OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT

Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT

Dit hoogwaardige standaard objectief is exclusief ontworpen voor compacte systeem camera's en heeft een beeldhoek die gelijk staat aan die van een 38 mm objectief (gelijkwaardig 35 mm brandpuntafstand) op de Micro Four thirds systemen. Drie asferische lensdelen zorgen voor een uitstekende correctie van alle soorten aberraties.

Het interne focussysteem corrigeert de aberratie om de beeldkwaliteit in stand te houden, ongeacht de brandpuntafstand. Sigma's super Multi-laags Coating vermindert flare en ghosting en zorgt voor een hoog contrast, ook bij de maximale diafragmaopening.

Het superieure telecentrische optische ontwerp verbetert de beeldkwaliteit in het volledige frame. Het optische ontwerp zorgt er ook voor dat het objectief compact en licht is. Dit objectief is uitgerust met een verbeterde ontwikkelde AF (autofocus) motor, die de lenselementen direct beweegt, zonder dat er tandwieltjes of andere aangestuurde mechanica nodig zijn.

Dit systeem zorgt voor een accurate en stille auto-focus, wat het objectief ook zeer geschikt maakt voor filmen. Het objectief beschikt over een diafragma met 7 lamellen , wat een aantrekkelijk bokeh creëert in de onscherpe delen van de foto. Deze Sigma 19mm F2.8 EX DN heeft een minimale brandpuntafstand van 20cm en een maximale vergroting van 1:7.4

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Technische details
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT
Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT

Sigma 19mm F2.8 DN "A" MFT

€ 189,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA