Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 799,00
OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "Art" Canon

De Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "Art" onderscheidt zich door een unieke eigenschap: het is het eerste zoomobjectief met een diafragma van F1.8 over het hele bereik. Dit objectief maakt daarnaast gebruik van een motoraandrijving door middel van ultrasone golven en dat garandeert een geruisloze en snelle AF scherpstelling. U heeft de mogelijkheid om handmatig scherp te stellen zonder de autofocus uit te schakelen. De compacte bouw van het objectief is mogelijk door de asferische objectiefconstructie, deze zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor een vermindering van het aantal lensdelen. De Sigma 18-35mm F1.8 is speciaal ontwikkelt voor uw APS-C camera.

Kenmerken van de Sigma F1.8 DC HSM "A"

  • Lensconstructie: 17 lenselementen in 12 groepen
  • Aantal diafragmalamellen: 9
  • Kortste scherpstelafstand: 28 cm
  • F1.8 over het hele bereik
  • Filterdiameter: 72 mm
  • Inclusief zonnekap
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
Inhoud van de verpakking
2 Reviews van de Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon
Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Foto Konijnenberg kan deze lens heel goed kalibreren!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Joost Kuijper - 07-02-2017 Ik heb deze lens laten kalibreren door Foto Konijnenberg met behulp van een Sigma USB-dock op mijn Canon 70D, en dat gaf een fantastisch resultaat! Voor de kalibratie had ik veel misfocus, maar er na nauwelijks meer. Alleen als je andere AF-punten gebruikt dan het centrale AF-punt heb je iets meer missers, maar ook met andere AF-punten is het aantal missers veeeeeeel minder dan voor de kalibratie. Met het centrale AF-punt werkt ook de AF-tracking modus ook heel goed. Nadeel is alleen dat het bewegende onderwerp dan midden in beeld moet zijn.

Foto Konijnenberg heeft de kalibratie zeer serieus aangepakt, en er maar liefst 1478 shots voor genomen (!). Met de Sigma USB-dock worden er per 4 brandpunten en 4 afstanden correctiewaardes ingevoerd, dus 16 in totaal. Dit is dus veel nauwkeuriger dan de AFMA van je camera.
Wil je deze lens ook vanwege z'n fantastische beeldkwaliteit maar twijfel je over de accuraatheid van de autofocus >> dat is niet nodig, deze kalibratie werkt echt super!
Foto Konijnenberg rekent voor de kalibratie normaal 95 euro, maar daar krijg je 50% korting op als je de lens bij Foto Konijnenberg aanschaft. Dat is minder dan 50 euro dus, terwijl je de Sigma USB-dock dan niet eens hoeft aan te schaffen.
https://www.fotokonijnenberg.nl/klantenservice/extra-diensten

Als ik kijk naar de plaatjes die je met deze lens kunt schieten dan is de totaalprijs inclusief kalibratie in mijn ogen nog steeds een no-brainer. Koop deze lens inclusief kalibratie, en je haalt het beste uit je camera! :)Goede allround lens
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Bob - 11-05-2016 Bij de aanschaf van een Panasonic GH4 kochten we deze lens om zowel foto's als video's te maken. Samen met de speedbooster (ook bij Konijnenberg) heb je op deze manier een hoogwaardige full frame camera voor een relatief 'lage prijs'. De lens zelf voelt goed, stevig en voldoet aan de verwachting die we hadden. Er zit ook een zonnekap bij.

2 artikel(en)

Alternatieven voor Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon
Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon

Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM "A" Canon

€ 799,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA