Services & Diensten

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Op onze webshop en in onze vestigingen in Den Ham en Turnhout (België) bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Zoals je van ons mag verwachten, besteden wij veel aandacht aan service. 

Camera leasen

Camera leasen

Professionele fotoapparatuur is vaak zeer kostbaar. Er kunnen tijden zijn dat je zo'n investering moet uitstellen, terwijl je wel voldoende opdrachten binnenkrijgt. In dat geval is camera lease een prima alternatief. Je kunt bij ons van verschillende merken een camera en bijpassende lenzen leasen. 

Camera leasen

Camera huren

Camera huren

Onze verhuurservice biedt jou de mogelijkheid om een groot assortiment fotoapparatuur te huren tegen een interessante vergoeding. Zo kun je comfortabel jouw foto-opdracht uitvoeren of een interessant toestel eerst uitproberen voordat je overgaat op een definitieve aankoop.

Camera huren

Tweedehands camera

Tweedehands camera

De technologie op het gebied van fotografie gaat snel. Camera's volgen elkaar in hoog tempo op. Steeds meer mensen kiezen voor een tweedehands camera of objectief. Tweedehands artikelen zijn goed werkende producten, bij inname gecontroleerd door professionals en inclusief 1 jaar garantie.

Bekijk het tweedehands aanbod

Team

sensor reiniging

Sensorreiniging

Je kunt in onze winkel de sensor van jouw camera, met volledig opgeladen accu, professioneel laten reinigen. Voor de sensorreiniging hoef je niet te reserveren. Wij kalibreren ook lenzen. Voor de lenskalibratie moet je wel een afspraak maken.

Meer informatie

reparatie

Reparatie van uw camera

Heb je een defect artikel dat je wil laten repareren? Wij regelen dit graag. Houd er rekening mee dat de een reparatie gemiddeld 4 weken duurt. We hebben een stappenplan gemaakt, waarin we uitleggen hoe je een product ter reparatie kunt aanbieden.

Product ter reparatie aanbieden

apparatuur inruilen

Apparatuur inruilen

Je kunt bij ons ook jouw foto-apparatuur aanbieden voor inruil. Wij bieden altijd een eerlijke prijs, al dan niet in de vorm van korting op een eventuele nieuwe aanschaf. Wil je jouw apparatuur inruilen? Neem het mee naar onze winkel en wij doen je een passend voorstel.

Lees alles over inruilen

 

Garantie

Standaard garantie

Op alle nieuwe artikelen krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gedurende de garantieperiode regelen wij alles wat nodig is om jouw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees alles over garantie

Garantie

5 jaar garantie

Bij ons profiteer je nu van maar liefst 5 jaar garantie op alle spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compactcamera's, videocamera's, objectieven en monitors met een aankoopbedrag van € 200 of meer! In 3 simele stappen profiteer je van 5 jaar garantie!

Lees alles over 5 jaar garantie

Care Plan

Care Plan

Kies je voor ons Care Plan, dan kies je voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor jouw waardevolle apparatuur. Je bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. 

Lees alles over het Care Plan

Firmware update

Firmware updaten

Firmware zorgt ervoor dat jouw camera volledig functioneert en dat alle knoppen doen wat ze moeten doen. De fabrikanten van foto- en videocamera's optimaliseren de firmware regelmatig. Je hebt de mogelijkheid om de firmware kosteloos te updaten.

Update jouw firmware

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Bij ons groot productaanbod hoort ook een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je bij ons nooit te veel betaalt! Mocht je toch nog een product ergens anders goedkoper tegenkomen, laat het ons dan weten. Bij Foto Konijnenberg maak je altijd de beste deal!

Lees hier alles over de laagste prijsgarantie

Zakelijk

Zakelijk bestellen

Wil je als bedrijf producten bestellen bij Foto Konijnenberg? Wij denken graag met je mee en willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij onze zakelijke klanten een aantal voordelen aan.


Bekijk alle inspiratiepagina's

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay