Services & Diensten

Foto Konijnenberg is dé specialist in foto- en videoapparatuur. Wij staan voor topproducten, deskundig advies, uitstekende service en messcherpe prijzen. Al sinds 1974 zijn wij de toonaangevende specialist in Europa op het gebied van foto- en videoapparatuur en aanverwante artikelen. Op onze webshop bieden wij een zeer uitgebreid assortiment voor zowel de (semi-) professional als hobbyist. Zoals je van ons mag verwachten, besteden wij veel aandacht aan service. 

Garantie

Standaard garantie

Op alle nieuwe artikelen krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Gedurende de garantieperiode regelen wij alles wat nodig is om jouw aankoop gerepareerd terug te bezorgen. Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken over onderzoeks-, transport- of reparatiekosten.

Lees alles over garantie

Garantie

5 jaar garantie

Bij ons profiteer je nu van maar liefst 5 jaar garantie op alle spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compactcamera's, videocamera's, objectieven en monitors met een aankoopbedrag van € 200 of meer! In 3 simele stappen profiteer je van 5 jaar garantie!

Lees alles over 5 jaar garantie

Care Plan

Care Plan

Kies je voor ons Care Plan, dan kies je voor de meest complete dekking! Het Care Plan is een alles-in-één garantieplan voor jouw waardevolle apparatuur. Je bent verzekerd tegen onder andere vallen, stoten, vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting. 

Lees alles over het Care Plan

Firmware update

Firmware updaten

Firmware zorgt ervoor dat jouw camera volledig functioneert en dat alle knoppen doen wat ze moeten doen. De fabrikanten van foto- en videocamera's optimaliseren de firmware regelmatig. Je hebt de mogelijkheid om de firmware kosteloos te updaten.

Update jouw firmware

Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Bij ons groot productaanbod hoort ook een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je bij ons nooit te veel betaalt! Mocht je toch nog een product ergens anders goedkoper tegenkomen, laat het ons dan weten. Bij Foto Konijnenberg maak je altijd de beste deal!

Lees hier alles over de laagste prijsgarantie

Fotografie tips

Laat je inspireren

We houden ervan om jou te blijven inspireren, zodat je nog meer kunt genieten van fotografie. Op onze social media delen we prachtige beelden gemaakt door enthousiaste fotografen. Daarnaast willen wij je inspireren met aantrekkelijke blogs en vele andere dingen!

Bekijk hier alle inspiratiepagina's

Team

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA