Sekonic C-800 SpectroMaster

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 1.509,00
OF
Op voorraad, direct leverbaar

Sekonic C-800 SpectroMaster

De Sekonic C-800 SpectroMaster is de ultieme kleurmeter die zorgt voor uiterst nauwkeurige kleurmeting. Ontworpen om te worden gebruikt op de set. De C-800 SpectroMaster is ontwikkeld met de input van toonaangevende verlichtingsfabrikanten, filmmakers, fotografen en de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, Science and Technology Council, en lost de problemen op die beeldmakers hebben bij het begrijpen van kleureigenschappen van licht en hoe lampkleuren zullen reproduceren op camera.

Het is de eerste en enige meter met SSI (Spectral Similarity Index) ontwikkeld door de Sci-Tech Council van de Academie. SSI geeft de gebruiker de mogelijkheid om elke lamp in te stellen als standaard of het gebruik van vooraf gedefinieerde standaarden (zoals CIE D55) en geeft vervolgens andere lampen een SSI-score op basis van hoe goed ze overeenkomen. De C-800 bevat ook TLCI (Television Lighting Consistency Index), TLMF (Television Lighting Matching Factor), TM-30-15 (Technical Memorandum) naast CRI (Colour Rendering Index), die enkel alleen kan worden gemeten of in een vergelijking van twee lampen.

De C-800 heeft nu meer kleurregelingparameters die speciaal zijn ontworpen om lampen aan elkaar te laten passen. CIE1931 (x, y) is toegevoegd, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om specifieke chromaticiteitscoördinaten te meten en in te stellen in lampen van sommige grote merken. De maateenheden voor tint en verzadiging zijn ook toegevoegd om RGB-LED's beter op elke lichtbron aan te passen. Bovendien bieden nieuwe schermen een eenvoudige interpretatie van en inzicht in de nieuwe gegevensvelden, waardoor dit de beste meter voor alle toepassingen is.

Kenmerken van de Sekonic C-800 SpectroMaster

  • Meet LED, HMI, fluorescerend, Tungsten, natuurlijk licht en flits, van 380 tot 780 nm
  • Uitgebreide kleurweergave-eigenschappen (CRI, SSI, TLCI, TLMF, TM-30-15)
  • Uitgebreide kleurstuurparameters (hue/saturation, CIE 1931 x, y chromaticiteitscoördinaat)
  • Breed meetbereik van kleurtemperatuur (1.600 tot 40.000 K) en verlichting (1 tot 200.000lx bij omgevingslicht, 20 tot 20.500lx bij flitslicht)
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: 270 graden draaibare kop, donkere kalibratie zonder dop, groot 4,3-inch LCD-kleurenscherm en functie Aanpassen
  • Verschillende displays (tekst, spectrumgrafiek, spectrumvergelijking, CRI, CRI-vergelijking, SSI, TLCI/TLMF, TM-30-15, verlichtingsfilter voor Rosco en LEE, Camerafilter voor Kodak Wratten, LEE en Fuji, Vergelijking van meerdere lampen, witbalanscorrectie)
  • Metingen van Kelvin (K), Illuminantie (lux/fc), LB/CC-filters (voor cameralens of verlichtingsfilters), LB/CC Index, CRI (Ra, R1 tot en met R15), uv, SSI, TLCI, TM -30-15 (Rf, Rg), CIE1931 (x, y), Tint, Verzadiging
  • Maximaal 99 gegevensmetingen kunnen in het geheugen worden opgeslagen

Standaard meegeleverd bij de Sekonic C-800 SpectroMaster

  • Sekonic C-800 SpectroMaster
Algemeen
Technische details
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Energie
Schrijf een review voor Sekonic C-800 SpectroMaster
Sekonic C-800 SpectroMaster
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Sekonic C-800 SpectroMaster

Sekonic C-800 SpectroMaster

€ 1.509,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA