SanDisk Cruzer Glide 16GB

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 10,99

Special Price € 9,99

OF
Op voorraad, direct leverbaar

SanDisk Cruzer Glide 16GB

De SanDisk Cruzer Glide 16GB USB-stick heeft een slank, gestroomlijnd design. Dankzij de compacte vorm kunt u de USB-stick makkelijk meenemen. De connector kan ingeschoven worden om zo de USB-stick te beschermen wanneer u deze niet gebruikt. De stick is geschikt voor muziek, afbeeldingen en documenten, maar ook HD-video's kunt u probleemloos opslaan op de SanDisk Cruzer Glide.

Om uw bestanden te verplaatsen hoeft u de USB-stick alleen maar in de USB-poort van uw computer te plaatsen en de bestanden te verslepen. Aanvullende drivers of software zijn niet nodig. Op de Cruzer Glide staat reeds SanDisk SecureAccess, waarmee u een folder aan kunt maken welke beveiligd is met een wachtwoord. Deze beveiliging werkt via 128-bit AES encryptie. Hierdoor zjin uw bestanden veilig en kunt u toch uw USB-stick uitlenen, zonder dat u de afgeschermde documenten deelt.

Naast opslag op de USB-stick biedt SanDisk u ook gratis 2GB opslagruimte online via YuuWaa. Ook deze cloudservice werkt via drag-and-drop, waardoor u eenvoudig uw bestanden kunt delen. De Cruzer Glide is te gebruiken bij een temperatuur van -25 °C tot +85 °C, zodat u uw bestanden altijd kunt gebruiken.

Algemeen
Prestatie
Ontwerp
Overige specificaties
Eisen aan de omgeving
Verpakking
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Logistieke gegevens
Schrijf een review voor SanDisk Cruzer Glide 16GB
SanDisk Cruzer Glide 16GB
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor SanDisk Cruzer Glide 16GB
SanDisk Cruzer Glide 16GB

SanDisk Cruzer Glide 16GB

Normale prijs: € 10,99

Special Price € 9,99

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA