Samyang Objectieven

Samyang biedt verwisselbare objectieven voor fotocamera’s van hoge kwaliteit. Samyang heeft hierbij gekozen voor objectieven met een vaste brandpuntafstand, hoge lichtsterkte en een hoge beeldkwaliteit. Gemaakt voor full frame, APS-C en Four Third sensor camera’s. De objectieven van Samyang zijn compatibel met fotocamera’s van onder andere Canon, Nikon en Olympus. 

1-18 van 141

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-18 van 141

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Diverse Samyang objectieven

Samyang heeft diverse objectieven ontworpen, waaronder de Samyang 650-1300mm F8.0-16.0 MC IF en Samyang 8mm T3.8 Fisheye Canon VDSLR C SII. De eerste objectief kenmerkt zich door het bereik dat de lens biedt die niet te vergelijken is met andere constructies. Daarnaast kan er ook een converter (X2) tussen gezet worden, zodat er 1300-2600mm bereikt kan worden! De tweede objectief is speciaal ontworpen voor filmen met een cropped sensor spiegelreflexcamera en professionele camcorders met een geschikte aansluiting. De belichting kunt u zeer exact instellen, bijvoorbeeld bij wisselende lichtbronnen.

Kenmerken Samyang objectieven

 • Geschikt voor camera’s van grotere cameramerken
 • Vaste brandpuntafstand en hoge lichtsterkte
 • Hoge beeldkwaliteit

Een Samyang objectief kopen

Samyang heeft een ruim assortiment aan objectieven. Bekijk ze rustig en bestel de lens die bij uw wensen past. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag of geven u advies bij het aanschaffen van een Samyang objectief.

Samyang biedt verwisselbare objectieven voor fotocamera’s van hoge kwaliteit. Bestel uw nieuwe objectief bij Foto Konijnenberg.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA