Samyang VDSLR 6 Kit Canon

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 3.799,00

Special Price € 2.699,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Levertijd 20-25 werkdagen
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Samyang VDSLR 6 Kit Canon

De Samyang VDSLR 6 Kit Canon bevat 6 Canon EF mount lenzen en een speciale opbergkoffer. Het betreft een volledige set Samyang VDSLR MkII Cine-lenzen, bestaande uit de 14mm T3.1, 24mm T1.5, 35mm T1.5, 50mm T1.5, 85mm T1.5 en de 135mm T2.2 lens. De kit wordt aangeboden inclusief een speciale opbergkoffer. De koffer biedt duurzame en betrouwbare bescherming tegen stof, water, schokken en beschadigingen.

De 14mm T3.1 lens is een groothoek cine-lens met handmatige scherpstelling. De lens is geschikt voor camera’s met een full-frame sensorgrootte. De lens beschikt over 14 lenzen in 10 groepen, inclusief 3 met een hoge brekingsindex en extra lage dispersie (HR ED), 1 hybride asferische lens (H-ASP) en 1 glazen asferische lens (ASP). H-ASP en ASP lenzen minimaliseren kleuraberratie en zorgen voor uitzonderlijke beeldkwaliteit en hoog contrast.

De 24mm T1.5 is een groothoeklens met handmatige focus, ontworpen voor full-format sensorafmetingen. De lens is zorgvuldig ontworpen voor professioneel film- en videowerk. De focusring is aanwezig voor het follow focus systeem. U kunt het diafragma snel en soepel wijzigen met de diafragmaring. Deze lens bevat 13 lenzen in 12 groepen inclusief 4 extra lage dispersie (ED) lenzen en 2 glazen asferische lenzen (ASP). De ED lenzen regelen de lichtspreiding om lensflare en ghosting te voorkomen. ASP lenzen minimaliseren kleuraberratie.

De 35mm T1.5 is ook een groothoeklens met handmatige focus ontwikkeld voor full-frame sensorgroottes. De lens beschikt over 12 lenzen in 10 groepen inclusief 2 lenzen met een hoge brekingsindex (HR) om de grootte van de lens te beperken en de scherpte te vergroten. Ultra Multi Coating (UMC) technologie optimaliseert de lichtinval en minimaliseert lensflare en ghosting.

De Samyang 50mm T1.5 VDSLR handmatige focuslens kan worden gebruikt in camera’s met beeldgrootte tot full-frame 35mm. Het lage T-nummer geeft een betere lichtopbrengst en een grotere keuze als het gaat om het selecteren van scherptediepte. De optische constructive bestaat uit 9 elementen in 6 groepen inclusief een “H-ASP” hybride asferisch en een glazen asferisch (ASP) element.

De 85mm T1.5 is een semi-telefoto handmatige focuscine-lens ontworpen voor full-format sensorafmetingen. De constructie van de lens bestaat uit 9 elementen in 7 groepen. Een hybride asferische lens (H-ASP) minimaliseert kleuraberratie en zorgt voor een fantastische beeldkwaliteit en hoog contrast.

De Samyang 135mm T2.2 lens heeft een zwevend ontwerp en een lenselement met extra lage dispersie voor maximale optische prestaties. Een cirkelvormig diafragma met 9 bladen biedt een geweldig bokeh voor onder andere portretfotografie. De lens bevat 11 elementen in 7 groepen inclusief een lens met extra lage dispersie (ED) om overal in de foto te zorgen voor een hoge resolutie. Ultra Multi Coating (UMC) optimaliseert de lichtinval en minimaliseert lensflare en ghosting.

Kenmerken van de Samyang VDSLR 6 Kit Canon

 • Volledige set Samyang VDSLR MkII Cine lenzen
 • Lensformaat: APS-C, full-frame
 • Brandpuntsafstanden: 14mm, 24mm, 35mm, 50mm, 85mm
 • Lens mount: Canon EF
 • Geschikt voor foto en video
 • Inclusief speciale opbergkoffer

Standaard meegeleverd bij de Samyang VDSLR 6 Kit Canon

 • 1x 14mm T3.1 VDSLR lens
 • 1x 24mm T1.5 VDSLR lens
 • 1x 35mm T1.5 VDSLR lens
 • 1x 50mm T1.5 VDSLR lens
 • 1x 85mm T1.5 VDSLR lens
 • 1x 135mm T2.2 VDSLR lens
 • 1x Speciale koffer
Algemeen
Gegevens
Ontwerp
Schrijf een review voor Samyang VDSLR 6 Kit Canon
Samyang VDSLR 6 Kit Canon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard  American Express   Paypal  VISA  Afterpay