Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 599,99

Special Price € 495,86

OF
Op bestelling leverbaar

Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

De Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE is geschikt voor de full-frame camera's. De 50mm beschikt over een weerbestendige afdichting, 9 diafragmabladen en de afstandsschaal plus T-waarden zijn aan beide zijden van het objectief zichtbaar voor een nog praktischer en professioneler gebruik. De VDSLR objectieven zijn niet alleen geliefd bij de beginnende videografen, maar wordt ook veelvoudig gebruikt bij professionele videografen als hun tweede video set, voor bijvoorbeeld persoonlijke projecten of commerciële testopnamens. De compromisloze beeldkwaliteit die de objectieven leveren, de compactheid en de traploze diafragma instelling, stellen hen in staat om altijd en overal de gewenste cinematografische look te creëren. De lens is geschikt voor zowel DSLR- als mirrorless camerasystemen en klaar om alle soorten videomakers over de hele wereld te ondersteunen.

Compact video objectief

De Samyang VDSLR MK2 serie is perfect voor opnamens uit de hand en de steeds populairder wordende manier van werken met een gimbal. De lange scherpstelslag van meer dan 130°, maakt het voor videografen mogelijk om uiterst nauwkeurig en precies op jouw onderwerp scherp te stellen, waardoor videobeelden professioneler aanvoelen dan bij autofocus-objectieven.

VDSLR MK2 serie

Ondanks het compact formaat zijn de VDSLR objectieven bedoeld voor Full Frame sensoren en zijn ze klaar voor hoogwaardige videoproducties.De objectieven hebben asferische lenselementen om sferische en optische aberratie te verminderen en zo heldere en levendige beelden te kunnen produceren. De MK2 serie heeft een lichtsterke T1.5 diafragma's waardoor jij als videograaf je kunt concentreren op de opnamen en creativiteit, zonder je zorgen te maken over de beeldkwalitieit, zelfs wanneer je over weinig licht beschikt. De objectieven zijn geüpdatet met 9 diafragmabladen en zijn hierdoor in staat om te kunnen voldoen aan veel van de nieuwste beeldtrends. Bijvoorbeeld de vloeiende en ronde bokeh, deze voegt een driedimensionale kwaliteit en fijn effect toe. Het is verleden tijd om je zorgen te maken over het weer wanneer je op pad gaat om te fotograferen. Want de volledige MK2 lijn is uitgerust met een weerbestendige afdichting bij de vatting. Deze beschermt de kwetsbare 'opening' tussen het objectief en de cameravatting. Dit helpt je om sneeuw, stof en lichte regen buiten te houden.

Kenmerken van de Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

  • Lensmount: Sony FE
  • Maximum T-stop: T1.5
  • Elementen/groepen: 9/6
  • Minimale scherpstelafstand: 1.1m
  • Diafragmabladen: 9
  • Filtermaat: 77mm
  • Geschikt voor full frame
  • Bestemd tegen sneeuw, stof en lichte regen
  • Gewicht: 576,4 gram

Inhoud van de verpakking

  • Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Schrijf een review voor Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE
Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

Samyang VDSLR 50mm T1.5 MK2 Sony FE

Normale prijs: € 599,99

Special Price € 495,86

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA