Railsysteem

Een railsysteem is een handig hulpmiddel voor het maken van stabiele opnames. De camera kunt u eenvoudig op de rail monteren en vervolgens is de camera naar links en rechts te bewegen. Hierdoor kunt u een onderwerp steeds vanaf een ander punt fotograferen. Dit geeft u de mogelijkheid om te spelen met verschillende scherptediepte-instellingen.

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Elektrisch railsysteem

In ons assortiment vindt u ook elektrische railsystemen. Met behulp van een afstandsbediening bepaalt u in richting en met welke snelheid de camera over de rails glijdt. Daarnaast bieden wij systemen aan die ook de activering van de camera coördineren. Zo behoort het automatisch samenvoegen van alle foto’s tot één beeld tot de mogelijkheden. Dit resulteert in een scherpe foto. Dit maakt een railsysteem met name voor de macrofotogaaf een must.

Railsystemen voor videografie

In de filmwereld wordt ook gebruik gemaakt van railsystemen. Met behulp van een rails kunt u de camera mee laten bewegen met het onderwerp. Dit zorgt voor zeer soepele filmbeelden. Tot in tegenstelling wat veel mensen denken, hoeft een rails helemaal niet zo heel groot te zijn. Dit is alleen maar onhandig tijdens het vervoer en ook met een kleinere rail kunt u een goed resultaat behalen.

Glad oppervlak

Voor zo stabiel mogelijke beelden is het van belang dat u het railsysteem plaatst op een glad oppervlak. Sommige systemen zijn uitgerust met een waterpas, zodat u kunt zien wanneer de rails precies recht staat. In ons assortiment vindt u railsystemen van diverse merken, zoals Jinbei, Nanguang en Cognisys

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA