Pocket Wizard Flex TT5 Control TL Nikon

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 189,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op bestelling leverbaar

Pocket Wizard Flex TT5 Control TL Nikon

Pocket Wizard Flex TT5 Control TL

De meest veelzijdige PocketWizard ooit. De dedicated FlexTT5 Transceiver, met zijn ingebouwde hot-shoe en ControlTL firmware, is de perfecte aanvulling op Nikons E-TTL II flits systemen. De FlexTT5 neemt de bestaande voordelen van de Nikon draadloze systemen over waar de infrarood technologie stopt. In combinatie met de Mini TT1-zender of een ander FlexTT5 Transceiver, wordt er een hele nieuwe wereld van draadloze flits vrijheid geopend.

Het systeem houdt uw wijzigingen bij van uw ISO, sluitertijd en diafragma instellingen en zorgt er daarmee door dat uw belichting correct blijft.

De FlexTT5 heeft een twee kanaals configuratie-instellingen; C1 en C2. Elk kanaal kan geprogrammeerd worden als nodig is met maximaal 20 ControlTL kanalenvoor TTL-fotografie, of 32 standaard kanalen voor handmatige flits fotografie. De FlexTT5 Transceiver heeft ook een drie-zone keuzeschakelaar voor gebruiksgemak met Nikon zones en ratio's.

Algemeen
1 Reviews van de Pocket Wizard Flex TT5 Control TL Nikon
Pocket Wizard Flex TT5 Control TL Nikon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Nog steeds de meest universele trigger
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Catteeuw Mario - 22-01-2018 De merken van goede studio flashes brengen recent hun eigen goede triggers op de markt. Deze werken dan ook voor TL met de flash van hetzelfde merk en soms ook met speedlights van andere merken. PocketWizard is universeel en laat TL en hypersync toe. Voor een zeer uitgebreide uitleg zie "Mild to Wild" op YouTube indien u niet graag manuals en reviews leest.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Pocket Wizard Flex TT5 Control TL Nikon

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA