Phottix Odin II TTL Transmitter Canon

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 219,00

Special Price € 182,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Phottix Odin II TTL Transmitter Canon

Met de Phottix Odin II TTL Transmitter Canon haalt u het maximale uit uw flitsopstelling. Deze draadloze zender is compatibel met het Canon E-TTL/E-TTL II flitssysteem en uitgerust met een 2.4 GHz radiosysteem. De zender communiceert met en triggert ontvangers of radio-geschikte flitsers op een afstand van maximaal 100 meter.

De zender kan ook worden gebruikt in een multisysteem opstelling met Odin TTL, Strato en Strato II ontvangers, evenals Mitros+, Indra360 en Indra500 lampen. Een belangrijke verbetering ten opzichte van het vorige model is een uitbreiding van kanalen en de introductie van het Digital ID waarmee meer controle mogelijk is over kanalen 5-32 om storing met andere systemen te voorkomen. Dankzij TTL-communicatie tussen de camera en de flitser kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van automatische belichtingen. Geavanceerdere gebruikers kunnen de exacte look instellen die ze nodig hebben. Met behulp van de vijf groepen kunnen gebruikers ook verschillende groepen en flitsen besturen met verschillende instellingen en TTL en handmatige eenheden mixen en matchen. Dit alles is eenvoudig toegankelijk via het grote LCD-scherm, samen met knoppen om de instellingen aan te passen.

Extra functies zijn onder meer high-speed sync voor TTL-flitsen en de gepatenteerde OverDrive Sync-modus voor handmatige studio-flitsers, die gebruikers in staat stellen te werken met sluitertijden tot 1/8000 seconde. Gebruikers kunnen ook op afstand het modellerende licht van hun Indra TTL-flitsers bedienen en, indien nodig, een AF-hulplicht gebruiken. De ontvanger heeft een mini-USB-poort voor firmware-updates, evenals een 3,5 mm-synchronisatiepoort en een 5 VDC-stroompoort. Het kan ook op twee AA-batterijen werken.

Kenmerken van de Phottix Odin II TTL Transmitter Canon

  • Compatibel met Canon E-TTL/E-TTL II
  • Werkt met Odin en Mitros+ systemen
  • 2.4 GHz frequentie
  • Bereik: 100 meter
  • 32 kanalen met Digital ID, 5 groepen
  • Handmatige, TTL en radio bediening
  • High Speed Sync & OverDrive Sync
  • LCD scherm en fysieke knoppen

Inhoud van de verpakking

  • Phottix Odin II TTL Transmitter Canon
Algemeen
Technische details
Schrijf een review voor Phottix Odin II TTL Transmitter Canon
Phottix Odin II TTL Transmitter Canon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Phottix Odin II TTL Transmitter Canon
Phottix Odin II TTL Transmitter Canon

Phottix Odin II TTL Transmitter Canon

Normale prijs: € 219,00

Special Price € 182,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA