Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 1.399,00

Special Price € 1.199,00

 
OF
Op voorraad, direct leverbaar

Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM

Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 ED (IF) SDM

Algemene info:
Gemonteerd op een digitale reflexcamera van PENTAX biedt dit zoomobjectief brandpuntsafstanden van 92mm tot 383mm omgerekend naar 35mm-formaat. Met zijn 4,2 maal zoomkracht dekt dit objectief een ruim telebereik, waardoor het uiterst geschikt is voor het vastleggen van allerlei sportscènes en portretten

De formule bevat twee optische elementen met extra lage dispersie (ED) die kleurafwijkingen tot een absoluut minimum terugdringen. Het unieke niet-lineaire lensverplaatstingssysteem dat bij het zoomen in actie treedt, gaat beeldvervormingen doeltreffend tegen en garandeert een voortreffelijke reproductiekwaliteit op alle brandpunten.

Het grote maximumdiafragma blijft behouden over het gehele zoombereik om snelle sluitertijden toe te laten of de scherptediepte te beperken.

Het innovatieve hybride AF-systeem resulteert in een uitermate vlotte en geruisloze SDM autofocus aangedreven door een supersonische motor die zich in het objectief bevindt, en anderzijds ook soepele conventionele autofocuswerking met aandrijving van uit de cameramotor.

Hoge beeldkwaliteit
De Pentax DA 60-250mm F4ED IF SDM is de nieuwste aanwinst in de exclusieve DA Ster serie, door PENTAX ontwikkeld in een streven naar de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, en ontworpen om de optische topprestaties te leveren die eigen zijn aan alle verwisselbare objectieven van PENTAX. Dankzij de overvloed aan ingebouwde spitstechnologieën zoals optische lenzen met superlage dispersie, optische lenselementen met extra lage dispersie (ED) en originele PENTAX lenscoatings, zetten ze uitmuntende reproductieresultaten neer, met beelden die helder en contrastrijk zijn tot in de rand.

Stof en waterbestendige constructie
De Pentax DA 60-250mm F4.0 ED IF SDM is uitgerust met speciale dichtingen die hem stof- en waterbestendig maakt; stof, water of vocht kunnen niet in de objectiefbody binnendringen.

Snel aanpasbare scherpstelling
Het Quick-Shift focussysteem, een uitvinding van PENTAX, biedt de mogelijkheid om ogenblikkelijk over te schakelen naar manuele scherpstelling nadat het onderwerp scherpsgesteld is door het autofocussysteem van de camera.

SP coating om stof en vlekken te weren
Het voorste lensoppervlak van het optische blok is behandeld met PENTAX’ originele Super Protect (SP) of extra beschermende coating. Een special fluorideverbinding wordt opgedampt op het lensoppervlak om stof, waterdruppels en vet efficiënt af te stoten en eventuele vingerafdrukken en andere vlekken gemakkelijk van de lens te kunnen wissen.

Optische constructie speciaal toegespitst op digitale reflextechnologie
Dankzij een combinatie van speciale lenscoatings, ideale krommingsgraden en optimale positionering van de optische elementen zijn deze objectieven in staat om topprestaties te leveren op digitale camera’s, en gelijk ook strooilicht en andere afwijkingen te minimaliseren. De beeldcircel is perfect afgestemd op het formaat van de beeldsensor in de digitale reflexcamera’s van PENTAX. Ondanks hun grote maximumdiafragma zijn ze compact van vorm en licht om te dragen, wat ze goed hanteerbaar en soepel in gebruik maakt.

Kenmerken van de Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM

  • Maximum diafragma: f/ 4.0
  • Minimum diafragma: f/ 32
  • Beeldhoek: 26.5 - 6.5 graden
  • Constructie: 15 elements / 13 groups
  • Kortste scherpstelafstand: 1.1m
  • Vergroting: 0.15x Max
  • Filter diameter: 67mm
  • Gewicht: 1040g
  • Afmetingen (Lengte x Diameter): 167.5mm x 82mm
Algemeen
Gegevens
Prestatie
Lenssysteem
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
Ontwerp
Schrijf een review voor Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM
Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM

Pentax SMC-DA 60-250mm F4.0 (IF) ED SDM

Normale prijs: € 1.399,00

Special Price € 1.199,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA