Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 899,00

Special Price € 769,00

 
OF
Op bestelling leverbaar

Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver

De Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver heeft twee keer optische zoom en beschikt daarbij over een maximaal diafragma van F2.8 in de groothoek stand. Naast een HD-coating en volledig rond diafragma heeft dit objectief ook een weerbestendige constructie. Samen met het stille autofocussysteem aangedreven door een autofocusmotor, maakt u met dit objectief ook onder slechte weersomstandigheden prachtige beelden.

De Pentax DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited DC WR biedt een brandpuntsafstand van 30,5 mm tot 61,5 mm (op een 35 mm-camera) bij gebruik op een digitalecamera-body met verwisselbare lens uit de Pentax K-serie. De veelzijdigheid van het bereik, het grote diafragma en de weerbestendige behuizing maakt dit objectief ideaal voor alledaags gebruik.

Kenmerken van de Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver

  • Lensconstructie: 9 elementen in 8 groepen
  • Kortste scherpstelafstand: 0,28 m
  • High Definition Coating
  • Lens-geintegreerde AF motor
  • Betrouwbare, weerbestendige constructie
  • Filterdiameter: 55 mm

Limited Lens-serie voor heldere en scherpe beelden

Het ontwerp van deze lens is een erfenis van de Limited Lens-serie. De lens heeft een optisch systeem dat natuurgetrouw de diepte weergeeft en tegelijkertijd vertekening in de hoeken in het gehele zoombereik minimaliseert. Fotografen optimaliseren het beeld van hun onderwerp door zijn verschijning zachter te maken bij een groter diafragma en scherper bij een kleiner diafragma. De lenscilinder, kap en dop zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium materiaal en met de hand bewerkt voor perfecte afmetingen en een mooie textuur. De zoomring zit in het midden van de lenscilinder en heeft een aantal gekartelde groeven om bediening van de zoom makkelijker te maken.

Hoogwaardige optische technologie

De lens is behandeld met de door Pentax ontwikkelde HD-coating, een hoogwaardige coating met meerdere lagen. Deze vermindert reflectie in het zichtbaar lichtspectrum met meer dan vijftig procent ten opzichte van traditionele coatings met meerdere lagen. Dit stelt de gebruiker in staat om scherpe, contrastrijke beelden vast te leggen, zonder overstraling en spookbeelden, zelfs onder ongunstige lichtomstandigheden als tegenlicht. De lens bevat ook een ED-glaselement (Extra-low Dispersion) en een super-low dispersion-glaselement voor heldere hogeresolutie-beelden met honderd procent scherpte. Ook compenseert hij effectief voor kleurafwijkingen in het gehele zoombereik.

De eerste weerbestendige lens in de Limited Lens-serie

Deze lens is het eerste model in de Limited Lens-serie met een weerbestendige constructie met zeven speciale afdichtingen om te beschermen tegen water en vocht in het lensinterieur. Zet de lens op een weerbestendige digitale spiegelreflexcamera body van Pentax en de gebruiker is verzekerd van een grotere duurzaamheid en betrouwbaarheid tijdens het fotograferen in de regen of mist en op locaties met risico op spuitend of spetterend water.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver
Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver

Pentax SMC-DA 20-40mm F2.8-4 HD ED Limited Zilver

Normale prijs: € 899,00

Special Price € 769,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA