Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 4.499,00

Special Price € 3.299,00

OF
Op bestelling leverbaar

Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

De Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD is voorzien van de originele HD-coating van Pentax - een speciaal ontwikkelde, hoogwaardige meerlaagse coating - en het door Pentax geïnnoveerde, op het objectief geïnstalleerde SR-mechanisme (Shake Reduction). Hierdoor maakt dit standaard objectief heldere, fluweelachtige opnamen die ideaal zijn voor portretfotografie. Als u dit objectief monteert op een Pentax 645D middenformaat spiegelreflexcamerabehuizing, verkrijgt u een brandpuntsafstand van ongeveer 71 mm (of ongeveer 65 mm als u een Pentax 645 filmformaat camerabehuizing gebruikt) in het 35 mm formaat. In het optisch systeem van deze hoogwaardige lens zijn twee ED-elementen (extra lage dispersie) en één asferisch element verwerkt voor beelden van hoge resolutie en voor minimale chromatische aberratie.

Kenmerken Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

  • Lensconstructie: 11 elementen in 9 groepen
  • Beeldhoek: 34°
  • Kortste scherpstelafstand: 0,413 m
  • Vergroting: 0,5 m
  • Stofdichte, weerbestendige constructie
  • Shake Reduction
  • Filtermaat: 67mm

Portretfotografie
Bij grotere diafragma's definieert dit objectief het onderwerp met fijne, delicate lijnen en zachte, fluweelachtige randen. In combinatie met een mooi bokeh-effect (uit scherpstelling), dat gecreëerd wordt door een erg smalle scherptediepte, is het een ideaal objectief voor portretfotografie. Bij kleinere diafragma's levert het scherpe, solide opnamen af, waardoor het nuttig is voor andere toepassingen dan portretten, zoals fotografie van landschappen en stillevens. Het biedt ook macrofotografie aan een maximale vergroting van 0,5 keer. Bij close-upfotografie corrigeert het drijvende mechanisme ervan doeltreffend de kromming van het veld om scherpe, welbepaalde opnamen te maken.

Nieuwe HD-coating en Aero Bright-coating
Dit objectief is behandeld met een nieuw ontworpen, hoogwaardige meerlaagse objectiefcoating genaamd HD-coating. Ten opzichte van conventionele meerlaagse coatings biedt deze nieuwe coating een hoge lichtdoorlatendheid met een beperkte reflectie om scherpe, heldere opnamen te produceren zonder lichtvlekken of dubbelbeelden, zelfs in veeleisende lichtomstandigheden zoals achtergrondlicht. Door deze coating te koppelen aan de exclusieve, hoogwaardige Aero Bright-coating van Pentax, optimaliseert dit objectief de lichtdoorlatendheid, terwijl refractie wordt geminimaliseerd.

Pentax SR-mechanisme
Dit is het eerste objectief dat het door Pentax geïnnoveerde SR-mechanisme (Shake Reduction) heeft geïntegreerd in de objectiefcilinder. Aangezien dit mechanisme cameratrillingen doeltreffend corrigeert tot ongeveer 3,5 sluiterstappen, is de gebruiker zeker van haarscherpe opnamen, zelfs in omstandigheden die gevoelig zijn voor cameratrillingen, zoals wanneer u de camera in de hand houdt in zwak belichte locaties zonder flitser of bij het fotograferen van zonsondergangen.

Stofdichte, weerbestendige constructie
Als een nieuw model van de AW-reeks (All Weather), beschikt dit objectief over een betrouwbare stofdichte en weerbestendige constructie met 11 speciale afdichtingen om het binnendringen van stof en water in het objectief efficiënt te voorkomen. Door dit objectief te koppelen aan een Pentax 645D-camerabehuizing, is de gebruiker verzekerd van een duurzaam, solide beeldsysteem dat het geweldig doet in veeleisende buitenopnamen — zelfs in regen of mist of op locaties waar de kans groot is op waterspatten.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Overige specificaties
Technische details
Schrijf een review voor Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD
Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD
Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

Pentax SMC-D-FA 645 90mm F2.8 Macro ED AW SR HD

Normale prijs: € 4.499,00

Special Price € 3.299,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA