Panasonic Lumix G Vario 7-14mm F4,0 Asph

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 1.250,00

Special Price € 769,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Panasonic Lumix G Vario 7-14mm F4,0 Asph

Panasonic Lumix G Vario 7-14 mm F4,0 Asph.

Ondanks het imponerende bereik van 7-14mm (35mm equivalent; 14-28mm) is dit objectief verassend compact en licht. Door de kijkhoek van 114 graden krijgt u onderwerpen eenvoudig in het kader zelfs binnen waar de ruimte beperkt is. De wereld ziet er uitzonderlijk uit kijkend door deze nieuwe lens, en foto’s en video’s worden vastgelegd met een uniek en wijds perspectief.

Kenmerken van de Panasonic Lumix G Vario 7-14 mm F4,0 Asph.

  • Ultra groothoek met een 114 graden kijkhoek in de groothoekstand
  • 2 asferische lenzen en 4 ED lenzen voor voortreffelijke optische prestaties
  • F4.0 over het gehele zoombereik
  • Contrast AF ondersteuning
  • Circulair diafragma, multi-coated lens elementen en een geoptimaliseerde zonnekap
  • Ontworpen voor de Micro Four Thirds Systeem standaard

Dit hoogwaardige objectief is uitzonderlijk compact door het combineren van 16 lenzen in 12 groepen. Onder deze lensdelen bevinden zich 2 asferische en 4 ED lenzen. Door deze bijzondere elementen zijn de gemaakte beelden scherp van hoek to hoek zelfs in de groothoekstand. Door de grote glazen lensdelen heeft dit objectief een F4.0 helderheid over het gehele zoombereik.

In combinatie met een Lumix G Micro Systeem camera, is het mogelijk met deze lens over het geavanceerde contrast AF systeem te beschikken, waardoor er van AF Tracking en Gezichtherkenning PRO gebruik gemaakt kan worden*, voor plezierig en efficiënt fotograferen. *Alleen voor de DMC-GH1.

7 diafragma bladen geven het diafragma zijn ronde vorm, welke zacht onscherpe delen in het beeld creëert bij het fotograferen met grote diafragma waarden. De lens is voorzien van een hoogwaardige metalen vatting en multi-coated lensdelen welke hinderlijke lichtinval minimaliseren voor een zeer hoge beeldkwaliteit. De geoptimaliseerde zonnekap is ontworpen om goed te functioneren, zelfs bij sterk zonlicht.

De Micro Four Thirds Systeem standaard maakt de compacte afmetingen mogelijk. Ondanks deze geringe afmetingen heeft deze lens ongekende optische prestaties, en wordt het potentieel van de 4/3 sensor maximaal benut. Daarbij wordt Live View en een variatie van andere unieke functies zoals contrast AF volledig ondersteund bij gebruik met de DMC-GH1 en DMC-G1.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
Schrijf een review voor Panasonic Lumix G Vario 7-14mm F4,0 Asph
Panasonic Lumix G Vario 7-14mm F4,0 Asph
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Panasonic Lumix G Vario 7-14mm F4,0 Asph

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA