Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 819,00

Special Price € 595,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5

Panasonic Lumix G Fisheye 8 mm F3.5

Panasonic heeft in de vorm van de Lumix G Fisheye 8 mm/F3.5 (kleinbeeldequivalent: 16 mm) een fisheye objectief voor de Lumix G Micro systeemcamera’s aangekondigd. Dit fisheye objectief heeft een diagonale beeldhoek van 180 graden, wat een opvallend perspectief en een uniek vervormingseffect oplevert. Het maakt het mogelijk om buitengewoon opvallende opnames te maken waarmee niet alleen foto’s maar ook video’s een extra dimensie krijgen. Zo kunnen opnames voor TV, film of internet nóg indrukwekkender worden gemaakt.

Het objectief bevat tien elementen in negen groepen, maar is desondanks uitermate compact en significant kleiner en lichter dankzij het Micro Four Thirds systeem. De toepassing van een ED-lens realiseert een constant, hoog prestatieniveau, van close-ups tot oneindig, waarbij de chromatische aberratie en de vervorming tot een minimum worden teruggebracht. De kortste focusafstand bedraagt slechts 0,1m, maar de Lumix G Fisheye 8 mm/F3.5 is voorzien van een intern focussysteem dat een grote afstand mogelijk maakt waardoor de gebruiker niet dichter bij het onderwerp hoeft te komen, zelfs niet voor close-up opnames.

Stille scherpsteling
Gemonteerd op een Lumix G Micro System camera kan met de nieuwe Lumix G Fisheye 8 mm/F3.5 lens gebruik worden gemaakt van het snelle en accurate contrast AF-systeem waarmee het maken van opnames nog makkelijker en prettiger wordt. Dankzij de zeven lamellen heeft de lensopening een ronde vorm waarmee bij het maken van opnames met een grotere lensopening een aantrekkelijk zacht effect wordt bereikt in de onscherpe gedeeltes.

Tevens kunnen filters zoals bijvoorbeeld een gel-filter, achter in de unit worden geplaatst voor meer creativiteit in de opnames. De stappenmotor zorgt voor een soepele en stille scherpstelling bij zowel foto- als video-opnames. De lens heeft ook een uitermate betrouwbare metalen vatting en maakt gebruik van multi-coated lenselementen die ghosting (dubbelbeelden) en flare (lichtvlekken) tegengaan, wat de optische prestatie nog verder verhoogt. De perfect ontworpen lenskap maakt gebruik zelfs bij fel zonlicht mogelijk.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Overige specificaties
Schrijf een review voor Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5
Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5
Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5

Panasonic Lumix G Fisheye 8mm F3.5

Normale prijs: € 819,00

Special Price € 595,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA