Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 799,00

Special Price € 599,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver

De Panasonic Lumix DC-TZ200 in de kleur zilver is gebouwd met het oog op draagbaarheid en is een compacte point-and-shoot camera met opvallende foto- en videocapaciteiten. Ondanks zijn compacte formaat beschikt de camera over een grote 1 inch High Sensitivity MOS-sensor en een Leica 15x optische zoomlens voor het maken van 20,1 MP- foto's van hoge kwaliteit. De sensor wordt aangevuld door een Venus Engine-beeldprocessor die geschikt is voor UHD 4K-video-opnames tot 30 fps en een uitgebreide ISO van 25.600 voor gebruik bij weinig licht. De Leica DC Vario-Elmar lens in deze camera heeft een 24-360 mm equivalent brandpuntbereik dat perfect is voor uiteenlopende situaties.

Voor wat betreft video, de TZ200 kan met een High-Speed modus Full HD met 120 fps opnemen en deze afspelen met 30 fps, wat resulteert in directe slow motion video. Er is ook een 4K fotomodus beschikbaar die de videomogelijkheden van de camera gebruikt om 8 MP-foto's te maken met 30 fps; normale burst-opnamen met hogere resoluties kunnen 10 fps bereiken in AF-S en 6 fps in AF-C, dankzij een snel focus-depth-defocus (DFD) scherpstelsysteem. Ten slotte is een 5-assig Hybrid O.I.S-beeldstabilisatiesysteem aanwezig in alle modi - behalve 4K en video-opnames op hoge snelheid - en helpt het optreden van camerabewegingen te minimaliseren voor een scherpere weergave. De TZ200 wordt ook gekenmerkt door zijn intuïtieve fysieke ontwerp, met zowel een elektronische zoeker als een LCD-scherm. Extra functies zijn RAW-verwerking in de camera, L-monochrome modus voor zwart-witafbeeldingen en Bluetooth- en WiFi-connectiviteit.

Kenmerken van de Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver

 • 20,1 MP 1" High Sensitivity MOS-sensor
 • Venus Engine beeldprocessor
 • Leica DC Vario-Elmar 15x zoomlens
 • Brandpuntbereik: 24-360 mm (35mm equivalent)
 • 0,21" 2330k dots Live View Finder
 • 3,0" 1240k dots touchscreen LCD-monitor
 • UHD 4K-video met 30 en 24 fps
 • Full HD High-Speed video opnemen
 • 5-assig Hybrid O.I.S. beeldstabilisatiesysteem

Leica DC Vario-Elmar 15x Zoom Lens

Een verreikende 15x Leica DC Vario-Elmar zoomlens biedt een 24-360 mm equivalent brandpuntbereik en een maximaal diafragmabereik van f/3.3-6.4. De lensconstructie bevat drie ED-elementen, vijf asferische elementen en één asferische ED-lens om sferische aberraties en vervormingen over het gehele zoombereik te minimaliseren voor een grotere beeldhelderheid en scherpte.

De lens bevat een krachtig 5-assig Hybrid O.I.S. systeem dat een groot aantal camerabewegingen compenseert voor scherpere opnamen vanuit de hand bij moeilijke lichtomstandigheden. Dit beeldstabilisatiesysteem maakt ook een unieke Level Shot-functie mogelijk die de horizontale lijn van het opnamebeeld automatisch detecteert en tijdens de opname horizontaal houdt, ongeacht de kanteling van de camera, wat bijdraagt aan een grotere opnamestabiliteit.

Post Focus en Light Speed AF

Post Focus neemt in combinatie met het contrastdetectie focussysteem met 49 gebieden, Light Speed AF genaamd, en de intelligente Depth from Defocus-technologie, beeldmateriaal op als een 4K MP4-bestand met 30 fps en verschuift het specifieke focuspunt gedurende de burst-opname om een reeks verschillende scherpstelbereiken aan te bieden waaruit u kunt kiezen. Tijdens het afspelen, via het touchscreen van de camera, kunt u vervolgens op het specifieke gebied van de afbeelding tikken waarop u scherp wilt stellen en er zal een 8 MP JPEG-bestand worden gemaakt. Er kunnen meerdere afzonderlijke bestanden met verschillende focuspunten worden gemaakt uit de oorspronkelijke burst en de functies voor scherpstelhulp kunnen ook worden gebruikt om een nog nauwkeurigere controle over het specifieke in-focus-gebied te krijgen.

Inhoud van de verpakking

 • Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver
 • Accu
 • AC-adapter
 • USB-kabel
 • Polsband
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver
Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver
Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver

Panasonic Lumix DC-TZ200 Zilver

Normale prijs: € 799,00

Special Price € 599,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA