Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 2.999,00

Special Price € 2.110,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS

De Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS lens is een nieuwe, compacte en zeer lichte telelens met Power optische beeldstabilisatie. De lens is bij uitstek geschikt voor het maken van teleopnames van 400 mm (equivalent van 35mm-camera) vanuit de hand. De Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS is de eerste ultra telelens met grote diameter en vaste brandpuntsafstand die de naam LEICA DG draagt. Hij biedt de scherpste beeldkwaliteit van hoek tot hoek ooit in de geschiedenis van de LUMIX G DSLM camera's. Door zijn compacte formaat en lage gewicht is de lens uiterst mobiel en kunnen er ultra teleopnames vanuit de hand mee worden gemaakt.

De ultra telebrandpuntsafstand van 400 mm en schitterende prestaties maken de Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS vooral geschikt voor natuur- en sportfotografie. Met de meegeleverde 1,4x teleconverter (DMW-TC14) kan de scherpstelafstand worden vergroot tot 560 mm (equivalent van 35mm-camera) om het onderwerp nog dichterbij te kunnen halen. Dankzij het lichtsterke diafragma van F2.8 kunnen snel bewegende onderwerpen worden vastgelegd. De lens is robuust, stof- en spatwaterdicht en zelfs vorstbestendig tot temperaturen van -10 graden Celsius, waardoor hij uitermate geschikt is voor professioneel gebruik onder extreme omstandigheden.

Kenmerken van de Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS

 • Scherpste beeldkwaliteit van hoek tot hoek in de geschiedenis van Lumix G-camera's
 • Perfect voor buitenfotografie, zoals natuur- en sportopnames
 • Snel en uiterst nauwkeurig contrast AF-systeem
 • Robuust, stof- en spatwaterdicht en vorstbestendig

Power Optical Image Stabilizer

De Power O.I.S. (Optical Image Stabilizer) compenseert trillingsonscherpte effectief, waardoor het mogelijk is om zelfs zonder statief of bij weinig omgevingslicht opnames te maken. De lens kan worden gebruikt met het Dual I.S. (Image Stabilizer) en het Dual I.S. 2-systeem wanneer hij is bevestigd op een Lumix G DSLM-camera van Panasonic. Op deze manier wordt trillingsonscherpte nog krachtiger onderdrukt.

Contrastrijke beelden met hoge resolutie

Het lenssysteem voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van LEICA en bestaat uit 15 elementen in 13 groepen, waaronder twee UED (Ultra Extra-low Dispersion) lenzen. Het gebruik van UED-lenzen en de toepassing van de geavanceerde optische technologie van Panasonic zorgen voor contrastrijke beelden met een hoge resolutie van hoek tot hoek terwijl vervorming en chromatische aberratie worden onderdrukt. De lens is voorzien van een drievoudig lineair motorsysteem en een sensordrive met een snelheid van maximaal 240 fps en biedt daardoor een snel en uiterst nauwkeurig contrast AF-systeem voor zowel foto- als video-opnames. Deze prachtige AF prestaties zijn ideaal voor het maken van 4K-video's, omdat nauwkeurig scherpstellen vooral dan belangrijk is. Bovendien helpt het aandrijfsysteem met microstappen in het diafragmaregelgedeelte de camera zich snel aan te passen aan veranderingen in helderheid bij pannen.

Inhoud van de verpakking

 • Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS
 • 1,4x teleconverter
 • Lensdop
 • Lensdop achter
 • Externe statiefbevestiging
 • Zonnekap
 • Lenstas
Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Inhoud van de verpakking
1 Reviews van de Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS
Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Een droom wordt waar!
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Robert Daniels - 17-11-2018 Altijd al gedroomd van een 400 f2.8. Hoewel dit een redelijk zwaar objectief is, valt dat reuze mee in vergelijking met de grote broers van Canon, Nikon en Sony. Met de meegeleverde 1,4x converter wordt het een 560 f4.0. Er is nauwelijks snelheidsverlies met de verdubbelaar!
Geweldige lens!

1 artikel(en)

Alternatieven voor Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS
Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS

Panasonic Leica Elmarit 200mm F2.8 Power IOS

Normale prijs: € 2.999,00

Special Price € 2.110,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA