Nissin i60A Fujifilm

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 329,00

Special Price € 269,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Nissin i60A Fujifilm

De Nissin i60A voor Fujifilm is een compacte reportageflitser en is de uitgebreidere grote broer van de bekende Nissin i40. Deze hoogwaardige flitser is een eenvoudig bruikbare TTL-flitser met richtgetal 60 (100ISO, 200mm) en een zoomkop van 24mm tot 200mm. De i60A opsteekflitser is uitgerust met het Nissin NAS (Nissin Air System) radiografische TTL-flitssysteem waarmee u, in combinatie met de los verkrijgbare Air 1 Commander, tot een afstand van 30 meter uw flitser volledig TTL kunt aansturen.

Reportageflitser met overzichtelijk display

De Nissin i60A is uitgerust met een overzichtelijk LCD-display waarop alle instellingen getoond worden, onder andere het bereik en het ingestelde vermogen. Met behulp van de bekende instelwielen kiest u de gewenste functies en instellingen, die vervolgens getoond worden in het display. De Nissin i60A heeft als handige extra functie voor videofilmers een ingebouwd LED videolicht, waarmee het mogelijk is om in 9 verschillende sterkten uw onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Op een verse set van 4 AA-batterijen is het mogelijk om de LED videolamp tot maar liefst 3,5 uur te gebruiken. Indien gewenst kan er een extern powerpack aangesloten worden voor nog meer stroom.

Compacte Reportageflitser

De Nissin i60A is, net als de i40 ,vormgegeven met de nadruk op compactheid. Met zijn afmetingen van 112 x 73 x 98 mm (HxBxD) en een gewicht van slechts 300 gram is dit een ideale compacte flitser voor uw fotocamera. Om het werken met groothoekobjectieven te ondersteunen heeft Nissin een uitschuifbare diffuser ingebouwd in de flitskop om ook 16 mm uit te kunnen lichten. Een losse softbox zorgt dat schaduwen verzacht worden en het flitslicht meer indirect op het onderwerp valt. De zoomkop kan bovendien 90° naar boven gekanteld worden en horizontaal kan de flitskop 180° gedraaid worden om te kunnen bouncen. Ideaal voor close-ups en portretfotografie. Makkelijker dan de Nissin i60 wordt professioneel flitsen niet!

Kenmerken van de Nissin i60A Fujifilm

  • Geschikt voor Fujifilm Camera's
  • Richtgetal 60 (100ISO, 200mm)
  • Zoomkop van 24mm tot 200mm
  • Flitssturing : TTL
  • High-speed synchronisatie tot 1/8000sec
  • Afmetingen van 112 x 73 x 98mm
  • Ingebouwd NAS 2.4GHz radio voor draadloos flitsen op afstand
  • Gewicht: 300 gram
Algemeen
Gegevens
Technische details
Technische details
Energie
Gewicht en omvang
2 Reviews van de Nissin i60A Fujifilm
Nissin i60A Fujifilm
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Wordt steeds Interessanter
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Frank - 18-04-2017 Na de eerste, nu een 2e er bij gekocht.
Ik gebruik ze bij de Fujifilm X-T2, samen met een (NAS) Nissin Air 1.
Ondanks dat Nissin zelf aan geeft dat de "Optical Mode" niet werkt voor Fuji, werken beide Nissin flitser i60A in combinatie met de Nissin Air 1 prima. Ook als aparte groepen dus in te stellen. Zowel TTL als M.
Nog even wachten op de kosteloze gratis update (Firmware). Vermoedelijk in mei 2017 volgens De Greef en Partners (kosteloos). Dan is flitssynchronisatie boven de 225 ook geregeld. Overigens krijg je bij aanmelding van de Nissin producten bij hen, een jaar extra garantie. Dus 3 jaar.
Prima Flitser voor Fuji, maar.......
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Frank - 02-09-2016 Na weken wachten eindelijk leverbaar. Getest, prima flitser die aan de verwachtingen voldoet. Flitsen bij continu-opnamen is helaas niet mogelijk (althans door mij niet ontdekt). Daar om geen 5 sterren.
Maar....... de beloofde optie van: "Nissin NAS (Nissin Air System) radiografische TTL-flitssysteem waarmee u tot een afstand van 30 meter uw flitser volledig TTL kunt aansturen" is voor Fuji (nog) niet mogelijk. Die is (nog) niet leverbaar en zal mogelijk nog enkele maanden duren.
HEEL JAMMER.

2 artikel(en)

Nissin i60A Fujifilm

Nissin i60A Fujifilm

Normale prijs: € 329,00

Special Price € 269,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA