Nikon spotting scope

De Nikon spotting scope is ideaal voor iedere buitenactiviteit. Bent u bijvoorbeeld een vogel- of vliegtuigspotter? Dan zijn de Nikon spotting scopes een geschikt instrument om de meest fijnste details van uw onderwerp naar voren te halen. Daarnaast zijn de Nikon spotting scopes robuust, waterdicht en condensvrij. Hierdoor bieden de spotting scopes een scherpe optiek en een hoog contrast in alle weersomstandigheden.

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nikon spotting scope oculair

Heeft u een Nikon spotting scope? Dan kunt u deze aanvullen met een Nikon oculair. Met een oculair bereikt u een scherper en helder zicht en heeft u een breder beeldhoek. Dankzij de lage oogstand is de beeldhoek kristalhelder. Daarnaast corrigeert een oculair beeldvertekening optimaal en het heeft een zeer hoog optisch oplossend vermogen.

Kenmerken Nikon spotting scope

  • Vergeeft haarscherpe details
  • Waterdicht en condensvrij
  • Geschikt in alle weersomstandigheden

Een Nikon spotting scope kopen

Bent u veel buiten de natuur aan het verkennen, de vogels aan het spotten? Dan wilt u natuurlijk zo dicht mogelijk bij uw onderwerp komen. Dat kan met een Nikon spotting scope! Bekijk het assortiment van Foto Konijnenberg en bestel vandaag nog uw Nikon spotting scope. Voor vragen of een passend advies kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Foto Konijnenberg beantwoord uw vragen en geeft u graag advies over de aanschaf van uw Nikon spotting scope.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA