Nikon Pro

De Nikon Pro camera’s en objectieven zijn speciaal ontworpen voor de professionele fotograaf. De spiegelreflexcamera’s uit deze serie zijn uitgerust met krachtige beeldsensors en professionele technologieën. Dankzij de fenomenale prestaties van een Nikon Pro camera maakt u in alle omstandigheden prachtige beelden. Perfect voor de meest uiteenlopende foto-opdrachten!

19-20 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

19-20 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zie alles haarscherp met een Nikon Pro

Dankzij het extreem precieze AF-systeem  maakt u haarscherpe beelden met een Nikon Pro. Ook bij weinig licht laat dit type camera u niet in de steek. Door de hoge lichtgevoeligheid kunt u juist de fotografiegrenzen opzoeken! Daarnaast kan de camera onderwerpen moeiteloos volgen. Door de combinatie van precisie, resolutie en snelheid legt u zelfs beweging op uitzonderlijke wijze vast.

Kenmerken Nikon Pro camera

Een Nikon Pro camera laat zich door niets tegenhouden. Uiteraard is elke camera uniek en hebben ze zo elk hun eigen kenmerken, maar de volgende eigenschappen mag u sowieso verwachten van een Nikon Pro:

  • Groot dynamisch bereik
  • Rijke en levensechte kleuren
  • Hoge lichtgevoeligheid
  • Haarscherpe details

Kies voor een professionele Nikon camera

Een Nikon Pro camera kenmerkt zich door een compact en gestroomlijnd ontwerp. Tegelijkertijd zijn deze camera’s volgepakt met professionele beeldtechnologie. Uw creatieve mogelijkheden zijn hierdoor enorm. Wilt u in de toekomst op pad met een nieuwe Nikon Pro camera? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft!

Leg uw foto-opdrachten vast met een Nikon Pro camera! Bekijk het complete assortiment bij Foto Konijnenberg.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA