Nikon groothoeklens

Uw Nikon camera kunt u aanvullen met een nieuwe Nikon groothoeklens. Een groothoeklens gebruikt u vooral bij het maken van groothoek foto’s. Door de bredere hoek van de objectieven kunt u namelijk veel meer laten zien. Dit maakt een Nikon groothoeklens zeer geschikt voor bijvoorbeeld interieur-, architectuur, en landschapsfotografie.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Ontdek de wereld met een Nikon groothoeklens

Als u op pad gaat met een Nikon groothoeklens kunt u de wereld in zijn geheel vastleggen. De Nikon groothoeklezen hebben namelijk een brandpuntafstand tussen de 10 en 35 mm. Hierdoor kunt u dus een prachtige scene helemaal vastleggen. Als u voor een kathedraal staat met een groothoeklens, dan kunt u het gehele gebouw in één keer fotograferen. Een Nikon groothoeklens mag daarom niet ontbreken in uw cameratas.

Voordelen Nikon groothoeklens

  • Aanzienlijk kleiner en lichter
  • Stofbestendige en druipwaterdichte coating
  • Ruim assortiment

Een Nikon groothoeklens kopen

Wilt u uw Nikon collectie aanvullen met een Nikon groothoeklens? Bekijk dan rustig het assortiment. Door het grote aanbod en de verschillende specificaties kan het lastig zijn om de juiste objectief aan te schaffen. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice. Onze experts adviseren u graag welke Nikon groothoeklens het beste aan uw wensen voldoet.

In de webshop van Foto Konijnenberg vindt u een uitgebreid assortiment aan Nikon groothoekobjectieven.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA