Nikon SB-500 Speedlight

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 185,00

OF
Niet op voorraad

Nikon SB-500 Speedlight

Nikon SB-500 Speedlight

De Nikon SB-500 is een handzame, gebruiksvriendelijke Speedlight-flitser die niet alleen compatibel is met de DX en FX-spiegelreflexcamera's, maar ook met bepaalde Coolpix-camera's en met het Nikon Creatief Verlichtingssysteem. Dankzij de compacte, lichte constructie kunt u met deze flitser moeiteloos de kwaliteit en richting van het licht bepalen.

Dit is de eerste Nikon-flitser met een LED-lamp van hoge intensiteit in het voorste deel, die ideaal is voor het maken van filmopnamen of close-upfoto's. De Nikon SB-500 Speedlight biedt bovendien de mogelijkheid om meerdere flitsers op afstand aan te sturen.

Kenmerken van de Nikon SB-500 Speedlight

  • Richtgetal: 24
  • Compacte i-DDL-flitser
  • Ingebouwde LED-lamp
  • Geavanceerde draadloze flitssturing
  • Werkt op 2 AA-batterijen

Eenvoudige bediening
De superieure ergonomie gaat vergezeld van overzichtelijke knoppen op de achterzijde. Aanvullende functies en de flitsstand kunnen worden ingesteld via een cameramenu dat automatisch wordt geactiveerd wanneer de SB-500 op de camera is bevestigd.

Richt het licht
De flitskop kan tot 90° omhoog worden gekanteld en horizontaal 180° worden gedraaid. Richt het licht precies zoals u het wilt om creatieve opnamen te maken of meer uitgebalanceerde beelden te krijgen in moeilijke lichtomstandigheden.

LED
De Nikon SB-500 heeft een LED-lamp met hoge intensiteit (100 lx) op de voorzijde die ideaal is voor filmopnamen. De LED-lamp dekt de beeldhoek van een 24-mm objectief (FX-formaat) en biedt een uitstekende kleurreproductie.

Inhoud van de verpakking

  • Nikon SB-500 Speedlight
  • Speedlight-standaard A S-23
  • Zachte tas SS-DC2
Algemeen
Gegevens
Technische details
Energie
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
1 Reviews van de Nikon SB-500 Speedlight
Nikon SB-500 Speedlight
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Handige en simpele alledaagse flits
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Paul - 05-12-2015 Indertijd heb ik voor mijn Nikon D300s de SB900 gekocht, kwestie van ineens de "beste" flits te hebben. Maar zoals Ken Rockwell ze beschrijft : te ingewikkeld en te groot, alleen geschikt voor professionele huwelijksfotografen.
Deze SB500 is klein genoeg om altijd bij te hebben, simpel genoeg om onmiddellijk in te zetten, krachtig genoeg voor 90% van de flits-situaties en ook nog eens voorzien van LED's om te filmen. Kortom dé allround flits.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Nikon SB-500 Speedlight
Nikon SB-500 Speedlight

Nikon SB-500 Speedlight

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 185,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA