Nikon ME-1 Stereo-Microfoon

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 169,00
OF
Niet op voorraad

Nikon ME-1 Stereo-Microfoon

Nikon ME-1 Stereo-Microfoon

Speciale stereomicrofoon die is ontworpen om de filmmogelijkheden van compatibele digitale spiegelreflexcamera's en COOLPIX-camera's van Nikon uit te breiden.

Met de ME-1 gaat Nikon een stap verder in hun streven om veelzijdige filmopnamen te bieden. Deze microfoon is ontwikkeld om stereogeluid van professionele kwaliteit vast te leggen in uiteenlopende situaties. De ME-1 vormt een uitstekende aanvulling op D-film, Nikon's vermaarde filmfunctie voor digitale spiegelreflexcamera's, en is een intelligent alternatief voor de ingebouwde microfoon van een camera.

De ME-1 is ontworpen met het oog op gebruikers van digitale spiegelreflexcamera's en is voorzien van een mechanisme voor vibratiereductie dat ongewenste werkingsgeluiden van de autofocus onderdrukt. De ME-1 microfoon vangt geluid zeer gericht op, zodat gebruikers precies kunnen opnemen wat ze willen horen. Storing door externe geluiden kan worden verminderd met de meegeleverde windkap, terwijl een schakelaar voor een laagafvalfilter extra controle biedt over geluiden met een lage frequentie. De gevoeligheid van de microfoon kan ook worden aangepast via het cameramenu, zodat u de invloed van het omgevingsgeluid kunt beperken.

De ME-1 kan eenvoudig worden bevestigd op de flitsschoen van de camera en wordt van stroom voorzien door de camera. Dankzij het intelligente ergonomische ontwerp kunt u comfortabel filmen uit de hand. Doordat de microfoon kort is, is de zoeker gemakkelijk toegankelijk, terwijl de handige kabelstop de kabel uit de weg houdt.

Algemeen
Microfoon
Poorten & interfaces
Kleur
Overige specificaties
Ontvanger
1 Reviews van de Nikon ME-1 Stereo-Microfoon
Nikon ME-1 Stereo-Microfoon
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Zeer goede geluisdweergave
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
J. Hussem - 15-12-2014 Het "geklik" van de automatische scherpstelling, vooral in de AF-F stand, is tijdens het filmen nog steeds te horen.. Ik had gehoopt dat dit helemaal verdwenen zou zijn..
Om die reden film ik in de AF-S stand,waar het veel minder stoort maar wel beperkingen oplegt m.b.t. de scherpstelling bij bewegende camera. .Op het kleine life-beeld vind ik het lastig om in MF stand tijdens het filmen goed scherp te kunnen stellen met de hand.
Ben zeer tevreden over de geluidskwaliteit..

1 artikel(en)

Nikon ME-1 Stereo-Microfoon

Nikon ME-1 Stereo-Microfoon

€ 169,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA