Nikon D810 Body

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 3.298,00

Special Price € 2.899,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op bestelling leverbaar

Nikon D810 Body

De Nikon D810 spiegelreflexcamera staat garant voor ongekende beeldkwaliteit en supersnelle prestaties. De 36,3 megapixels FX-formaat sensor, het grote ISO-bereik en de Expeed 4-beeldverwerkingsprocessor zorgen daarbij voor een ongekende scherpte, rijke kleuren en minder ruis over het gehele gevoeligheidsbereik.

Ook bewegende onderwerpen legt u haarscherp vast met de D810. De hoge continu-opnamesnelheden en het topklasse Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem maken nauwkeurige en compromisloze beelden van volledige resolutie mogelijk met 5 bps. De Nikon D810 kan bovendien beelden van 15,3 MP met tot 7 bps maken in de DX-uitsnede.

Kenmerken van de Nikon D810 Body

 • 36.3 MP FX-formaat sensor
 • Serieopnamen tot 5 bps in volledige resoltie
 • Full HD-films (1080p) met 50p/60p
 • RAW S-formaat
 • Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem
 • 3.2'' LCD scherm met anti-reflectiecoating en automatische helderheidsregeling
 • ISO 64 tot 12.800, uitbreidbaar tot het equivalent van ISO 32-51.200
 • CF-kaartsleuf voor UDMA 7-kaarten en een SD-kaartsleuf voor UHS-I-kaarten met hoge capaciteit
 • Duurzame body van magnesiumlegering

Net als in de film

De Nikon D810 is een krachtig en flexibel instrument dat de meest veeleisende filmers tevreden zal stellen. De camera neemt films op in Full HD (1080p) met een beeldsnelheid van 50p/60p en aanmerkelijk minder ruis, moiré en valse kleuren. De camera kan worden ingesteld op FX- of DX-sensoruitsnede, biedt ongecomprimeerde HDMI-uitvoer en kan opnamen van volledige resolutie gelijktijdig opslaan in de camera en op een externe recorder.

Picture Control 2.0

Picture Control 2.0 biedt volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging. De nieuwe stand Gelijkmatig geeft u volledige vrijheid tijdens de nabewerking, omdat hierbij alle details en een rijkdom aan kleurinformatie in zowel hoge lichten als schaduwen worden behouden. Met de nieuwe instelling Lokaal contrast kunt u het contrast nauwkeurig bepalen en fijne structuren goed laten uitkomen.

Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem

Met hetzelfde AF-systeem als de Nikon D4S biedt de D810 een zeer hoge precisie bij hoge resoluties. In de nieuwe stand Groep-veld-AF stelt de camera zeer snel scherp en wordt het onderwerp beter geïsoleerd van de achtergrond, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. U heeft de keuze uit een dekking van 9, 21 of 51 punten en de gevoeligheid is tot -2 LW (ISO 100, 20°C).

Sluiter vs. Spiegelhuis

De constructie van sluiter en spiegelhuis en de elektronische eerste-gordijnsluiter van de Nikon D810 verzekeren verbluffende resultaten. Het sluiter-/spiegelmechanisme vermindert trillingen en staat zo garant voor een stabiel zoekerbeeld met een minimale black-out tijdens snelle opnamen. Als de elektronische eerste-gordijnsluiter is geactiveerd, vermindert deze de kans op micro-onscherpte in zelfs subtiele details door interne trillingen tijdens de belichting tot het minimum te beperken.

Inhoud van de verpakking

 • Nikon D810 Body
 • Accu EN-EL15 met afdekkapje
 • Acculader MH-25a
 • Beschermkap voor monitor BM-12
 • Bodydop BF-1B
 • USB-kabelklem
 • HDMI-kabelklem
 • USB-kabel UC-E22
 • Riem AN-DC12
 • Installatie-cd voor ViewNX 2
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Poorten & interfaces
Ontwerp
Camera
Accu/Batterij
Gewicht en omvang
Certificaten
Inhoud van de verpakking
Overige specificaties
3 Reviews van de Nikon D810 Body
Nikon D810 Body
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Beste toestel dat ik ooit gehad heb...
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Maarten - 25-01-2018 Gebouwd als een tank. Weerbestendig. Kan alles en meer. Kan niet alles onthouden wat er allemaal mogelijk is. Ik werk in Manual Mode, en dat is redelijk goed te doen (Fuji doet dat wel beter). Fotos zijn fantastisch. Zeer grote keus aan lenzen, Canon doet dat iets beter denk ik, weet ik niet zeker. Ik wou eigenlijk de D850 kopen maar die is nog steeds niet voorradig. De enige reden waarom ik dat in de toekomst toch nog zou doen is focus stacking. Dat lijkt me een oplossing voor mijn macro fotografie en telelens werk. Maar ik ben dan weer bang dat die fotos onscherp gaan worden met zoveel pixels, zo'n vaste hand heb ik niet meer.

In elk geval is dit een dijk van een camera. Ben er eigenlijk een beetje verliefd op...

Indien U nog geen full frame camera heeft: kijk eerst naar het lenzen assortiment om te zien wat het beste bij U past, en kies dan pas het merk. Ik heb meer in lenzen geïnvesteerd dan in de camera zelf.
Nooit gezien of gehad.
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Luc Peeters - 21-04-2015 Om de steeds sneller evoluerende markt te volgen , heb ik mijzelf nogmaals overtuigd om mee te volgen en deze camera te kopen. Ik moet zeggen, de opvolging door weer een nieuw model gaat steeds sneller, doch er is ook een effectieve verbetering. Nooit gezien of gehad , een camera met zulke scherpte en mogelijkheden. Min : - Het enige dat ik een beetje mis is de U1/U2 knop van mijn D600 - de camera is wel wat duur , doch voor mij is hij zijn prijs waard, de prijs van de battery-grip vind ik evenwel veel te hoog.
Waanzinnig
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Bert Veld - 05-07-2014 Alleen de specs zeggen al voldoende, wederom een super camera van Nikon

3 artikel(en)

Alternatieven voor Nikon D810 Body

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA