Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 1.698,00

Special Price € 1.689,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip

De snelle, veelzijdige en behendige Nikon D750 spiegelreflexcamera in combinatie met MB-D16 batterijgrip is volgepakt met professionele beeldtechnologie en voorzien van een compact en gestroomlijnd ontwerp. In een wereld waar alles mogelijk is, biedt deze full-frame krachtpatser met 24,3 megapixels u de vrijheid om elke uitdaging aan te gaan.

De nieuw ontworpen FX-formaat sensor van de Nikon D750 produceert een uitzonderlijke beeldkwaliteit met minder ruis bij hoge ISO-waarden dan ooit te voren. Een uitermate gevoelige AF, serieopnamen tot 6,5 bps en Full HD-filmopnamen op 1080/60p staan samen met de kantelbare monitor garant voor een ongekende creatieve vrijheid. Dankzij ingebouwde WiFi kunt u uw indrukwekkende foto's makkelijk en in een mum van tijd delen.

Kenmerken van de Nikon D750

 • FX-formaat sensor van 24,3 MP
 • 3.2'' Kantelbaar RGBW-LCD-scherm met 1.229.000 beeldpunten
 • Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem
 • Ingebouwde time-lapse-functie
 • Stereomicrofooningang en een audio-uitgang
 • Robuuste, weerbestendige body en een sluiter van kevlar
 • Makkelijk delen en bedienen op afstand met ingebouwde WiFi

Groep-veld-AF

Ervaar de verbeterde onderwerpdetectie en meevolgende scherpstelling van de Nikon D750. De stand Groep-veld-AF controleert continu vijf verschillende AF-velden, waardoor de scherpstelling nauwkeuriger is en het onderwerp beter van de achtergrond kan worden geïsoleerd wanneer u onderwerpen fotografeert die relatief klein zijn en zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden. Het 5-punts AF-veld kan al naar gelang de compositie over de 51 punten worden verplaatst.

Ongelimiteerde continu-opnamen

Met de Nikon D750 fotografeert u in de continu-ontspanstand met een sluitertijd van 4 seconden of langer en zo legt u heel veel JPEG- of RAW-beelden van hoge kwaliteit vast; net zo veel totdat de accu leeg is of de uw geheugenkaart vol is. Door de zeer korte tijd tussen de belichtingen kunt u opnamen van sterrensporen of autolichten met behulp van software van derden naadloos samenvoegen voor een prachtig effect.

Vrijheid tijdens het filmen

U hebt met de Nikon D750 volledige controle over de beelden tijdens het filmen. U kunt de ISO-instellingen waarmee u wilt werken configureren van ISO 100 tot aan ISO 51.200 (equivalent). of het maximale bereik voor automatische ISO vastzetten vanaf ISO 200 en hoger wanneer u opnamen maakt in de stand M. Nikon's 3D-ruisonderdrukking vermindert willekeurige ruis, vertekening en flikkering in filmopnamen bij een hoge gevoeligheid. In de stand Weergave hoge lichten kunt u op de cameramonitor precies zien welke hoge lichten uitgebeten zijn.

Ingebouwde time-lapse-functie

Maak time-lapse-foto's met vloeiende belichtingsovergangen via eenvoudige menuopties. Gebruik intervalopnamen om de sluiter met vooraf ingestelde intervallen te ontspannen. Met time-lapse-fotografie kunt u beelden opslaan als filmbestanden en langzame bewegingen afspelen met een snelheid die 24 tot 36.000 maal hoger is dan normaal.

Inhoud van de verpakking

 • Nikon D750 Body
 • MB-D16 Batterijgrip
 • Accu EN-EL15
 • Lader MH-25a
 • Schouderriem AN-DC14
 • Bodydop BF-1B
 • Eyepiece Cup DK-21
 • Kapje zoekoculair DK-5
 • USB-kabel UC-E17
 • ViewNX2
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Camera
Ontwerp
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Overige specificaties
1 Reviews van de Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip
Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Handelbaar en goed
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Reunes Willy - 29-06-2016 De D750 heeft een snelle AF, een handig uitklapbaar scherm met goede beeldkwaliteit. Een zeer goede ISO-waarde bij (zeer) weinig licht met weinig ruisgevoeligheid bij hoge ISO. Als 2de camera, samen met een Nikon D3, zeker een aanrader. De lagere kortste sluitertijd van 1/4.000 (1/8.000 op de D3) , een "tragere" flitssynchronisatie (1/200 tegen 1/250) en minder fps/sec (6,5 tov 9) wegen zeker niet op tegen 24 megapixel tov 12 van de D3). Voor de handelbaarheid is de batterij-grip MB-D16 handig een klein minpuntje is voor mij echter dat, om een een evenwichtige batterijlading te houden van de batterij in de grip en de camera, de grip moet worden losgemaakt en de batterijen omgewisseld. Voor het overige een goed toestel. Voor mij als Nikon-gebruiker was de aanpassing zeer eenvoudig. De overeenkomst met het menu van de D3 was zeker een hulp hierbij.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip
Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip

Nikon D750 Body + MB-D16 Batterijgrip

Normale prijs: € 1.698,00

Special Price € 1.689,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA