Nikon D750 + AF-S 24-70mm F/2.8G ED

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 3.198,00

Special Price € 3.179,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Nikon D750 + AF-S 24-70mm F/2.8G ED

De snelle, veelzijdige en behendige Nikon D750 spiegelreflexcamera is volgepakt met professionele beeldtechnologie en voorzien van een compact en gestroomlijnd ontwerp. In een wereld waar alles mogelijk is, biedt deze full-frame krachtpatser met 24,3 megapixels u de vrijheid om elke uitdaging aan te gaan.

De nieuw ontworpen FX-formaat sensor van de Nikon D750 produceert een uitzonderlijke beeldkwaliteit met minder ruis bij hoge ISO-waarden dan ooit te voren. Een uitermate gevoelige AF, serieopnamen tot 6,5 bps en Full HD-filmopnamen op 1080/60p staan samen met de kantelbare monitor garant voor een ongekende creatieve vrijheid. Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunt u uw indrukwekkende foto's makkelijk en in een mum van tijd delen.

Kenmerken van de Nikon D750

  • FX-formaat sensor van 24,3 MP
  • 3.2'' Kantelbaar RGBW-LCD-scherm met 1.229.000 beeldpunten
  • Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem
  • Ingebouwde time-lapse-functie
  • Stereomicrofooningang en een audio-uitgang
  • Robuuste, weerbestendige body en een sluiter van kevlar
  • Makkelijk delen en bedienen op afstand met ingebouwde WiFi
  • Groep-veld-AF

Ervaar de verbeterde onderwerpdetectie en meevolgende scherpstelling van de Nikon D750. De stand Groep-veld-AF controleert continu vijf verschillende AF-velden, waardoor de scherpstelling nauwkeuriger is en het onderwerp beter van de achtergrond kan worden geïsoleerd wanneer u onderwerpen fotografeert die relatief klein zijn en zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden. Het 5-punts AF-veld kan al naar gelang de compositie over de 51 punten worden verplaatst.

Ongelimiteerde continu-opnamen

Met de Nikon D750 fotografeert u in de continu-ontspanstand met een sluitertijd van 4 seconden of langer en zo legt u heel veel JPEG- of RAW-beelden van hoge kwaliteit vast; net zo veel totdat de accu leeg is of de uw geheugenkaart vol is. Door de zeer korte tijd tussen de belichtingen kunt u opnamen van sterrensporen of autolichten met behulp van software van derden naadloos samenvoegen voor een prachtig effect.

Vrijheid tijdens het filmen

U hebt met de Nikon D750 volledige controle over de beelden tijdens het filmen. U kunt de ISO-instellingen waarmee u wilt werken configureren van ISO 100 tot aan ISO 51.200 (equivalent). of het maximale bereik voor automatische ISO vastzetten vanaf ISO 200 en hoger wanneer u opnamen maakt in de stand M. Nikon's 3D-ruisonderdrukking vermindert willekeurige ruis, vertekening en flikkering in filmopnamen bij een hoge gevoeligheid. In de stand Weergave hoge lichten kunt u op de cameramonitor precies zien welke hoge lichten uitgebeten zijn.

Ingebouwde time-lapse-functie

Maak time-lapse-foto's met vloeiende belichtingsovergangen via eenvoudige menuopties. Gebruik intervalopnamen om de sluiter met vooraf ingestelde intervallen te ontspannen. Met time-lapse-fotografie kunt u beelden opslaan als filmbestanden en langzame bewegingen afspelen met een snelheid die 24 tot 36.000 maal hoger is dan normaal.

Inhoud van de verpakking

  • Nikon D750 Body
  • AF-S 24-70mm F2.8 G IF-ED Nano
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Ontwerp
Camera
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Overige specificaties
Schrijf een review voor Nikon D750 + AF-S 24-70mm F/2.8G ED
Nikon D750 + AF-S 24-70mm F/2.8G ED
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Nikon D750 + AF-S 24-70mm F/2.8G ED

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA