Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR

| Omschrijving | Specificaties
 
 

Normale prijs: € 938,00

Special Price € 849,00

OF
Op voorraad, direct leverbaar

Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR

De Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR heeft een DX-formaat beeldsensor met 24,2 megapixels die fijne patronen scherp vastlegt en beelden produceert met zeer heldere details. Uw foto's zijn altijd het resultaat van wat u vooraf voor ogen had. Dankzij een ISO-bereik van 100-25.600 en een verhoogde ISO-gevoeligheid van 6400 in de stand Nachtlandschap worden slecht verlichte onderwerpen en moeilijke lichtomstandigheden probleemloos afgehandeld.

Dankzij de perfecte ergonomie van de zeer handzame D5600 kunt u zich volledig op het fotograferen storten. Creëer opvallende composities dankzij de hoogwaardige optische zoeker, die een ongekend helder beeld biedt door het objectief. Naast de instelschijf en de multi-selector biedt de verfijnde functie Aanraak-Fn ook nog andere mogelijkheden tijdens het maken van opnamen door de zoeker. Zo kunt u met deze functie ook de instellingen voor Automatische gevoeligheid bedienen en het scherpstelpunt wijzigen via het grote touchscreen zonder het onderwerp uit het oog te verliezen. De SnapBridge compatibele D5600 is een inspirerende spiegelreflexcamera voor iedereen die de creatieve wereld van de fotografie wil verkennen.

Kenmerken van de Nikon D5600

 • 24.2 MP DX CMOS-sensor
 • EXPEED 4-beeldverwerkingsengine
 • Continue verbinding met mobiel apparaat via SnapBridge
 • 3,2 inch kantelbaar LCD-scherm
 • Haarscherp 39-punts autofocussysteem
 • Continu-opnamen tot 5 bps
 • Full HD video (50p/60p)
 • Wifi connectiviteit

SnapBridge

Met SnapBridge maakt u eenmalig verbinding tussen de camera en een smart device via Bluetooth 4.0 Low Energy. Deze permanente verbinding zorgt ervoor dat foto’s en video’s altijd automatisch overgezet worden naar uw smart device. Vervolgens kunt u de beelden bekijken, bewerken of delen via social media. Met SnapBridge bent u altijd verbonden. SnapBridge technologie maakt het via de ingebouwde Wifi van de D5600 mogelijk om de camera op afstand met een smartapparaat te bedienen.

Snelheid en precisie

Of u zich nu midden in de actie bevindt of van veraf opnamen maakt, het haarscherpe AF-systeem van de D5600 stelt snel scherp op het onderwerp en blijft erop scherpgesteld. De 39 scherpstelpunten van het AF-systeem bedekken een groot deel van het beeld en negen zeer nauwkeurige kruissensoren in het midden bieden een nog grotere nauwkeurigheid. Wanneer u fotografeert met livebeeld, zorgt contrastdetectie-AF ervoor dat de camera blijft scherpstellen op het onderwerp.

Films om te delen

Leg vloeiende Full HD-videoclips met subtiele details vast die u met trots zult willen delen. D-film biedt de mogelijkheid op te nemen met beeldsnelheden tot 50/60p. Continue autofocus bij livebeeld (stand Fulltime servo-AF) blijft scherpgesteld op onderwerpen, zelfs bij snelle acties. En als u filmt met een AF-F NIKKOR-kitobjectief, bevatten opnamen vrijwel geen camerageluiden dankzij de ingebouwde stappenmotor van het objectief.

Creatieve functies in de camera

Maak nog meer indruk met uw foto's en films via een reeks creatieve functies in de camera. Maak elk beeld sprekender met een reeks speciale effecten: u kunt het gekozen effect vooraf bekijken in livebeeld en de sterkte aanpassen voordat u de opname maakt. Voor nog meer controle over het uiterlijk van uw beelden, fotografeert u met Picture Controls, waarmee u instellingen zoals contrast en verzadiging nauwkeurig kunt afstellen.

Inhoud van de verpakking

 • Nikon D5600
 • Nikkor AF-S 18-140mm VR
 • DK-25 rubberen oogschelp
 • BF-1B bodydop
 • EN-EL14a oplaadbare Li-ionaccu (met afdekkapje)
 • AN-DC3 riem
 • MH-24 acculader
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Ontwerp
Camera
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Inhoud van de verpakking
Schrijf een review voor Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR
Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR
Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR

Nikon D5600 + AF-S 18-140mm VR

Normale prijs: € 938,00

Special Price € 849,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA