Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 149,00

Special Price € 129,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op bestelling leverbaar

Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit

De Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit is een bundel met daarin de Nikon Coolpix W100 camera in de kleur blauw en een rugzak. De Nikon Coolpix W100 is de ideale compact camera om mee te nemen op vakantie. De camera kunt u tot 10 meter onderwater gebruiken, kan tegen een stootje en blijft ook optimaal functioneren bij een temperatuur tot -10 °C. Natuurlijk maakt deze Coolpix kwalitatief hoogstaande foto's en Full HD-video's met stereogeluid, waarbij SnapBridge de beelden automatisch overzet naar uw smartphone of tablet, zodat u ze gemakkelijk kunt opslaan en delen. De bediening is daarbij zeer eenvoudig dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Er is zelfs een speciaal menu voor kinderen, zodat ook zij met de Nikon W100 overweg kunnen.

Met de Coolpix W100 is fotograferen eenvoudig, zelfs voor de kleinste fotografen, aangezien u kunt kiezen tussen menu's voor volwassenen of kinderen. De helder gekleurde welkomstschermen in het menu voor kinderen veranderen van dag in nacht, afhankelijk van het moment van opname. Er worden ook welkomstfiguurtjes gebruikt zodat fotograferen nog leuker wordt. Kinderen kunnen ook cartooneffecten of grappige stempels, zoals hartjes en sterren, op hun foto's toepassen.

Dankzij het slimme portretsysteem maakt u moeiteloos flatteuze portretten van familie en vrienden. Dit systeem activeert functies zoals Gezichtprioriteit-AF, dat automatisch gezichten detecteert en erop scherpstelt. In de Glimlachstand ontspant de sluiter wanneer de gefotografeerde persoon glimlacht, terwijl de Knipperwaarschuwing direct laat weten of de persoon met de ogen knipperde toen u de foto maakte, zodat u de foto direct opnieuw kunt maken.

De Nikon Coolpix W100 wordt geleverd inclusief rugzak.

Kenmerken van de Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit

 • Fraaie foto's dankzij de 13,2 MP CMOS-beeldsensor
 • Full HD-video van 1080p met stereogeluid
 • Eenvoudige en intuïtieve bediening voor het hele gezin
 • Voeg leuke en originele effecten toe aan uw foto's
 • Tot 10 meter onderwater te gebruiken
 • Deel uw favoriete foto's makkelijk en snel met Snapbridge
 • Inclusief rugzak

Eenvoudig delen met Snapbridge

Dankzij SnapBridge kunt u uw prachtige Nikon-beelden in enkele seconden op sociale media plaatsen. SnapBridge gebruikt Bluetooth Low Energy (BLE) om een continue verbinding met een laag stroomverbruik te handhaven tussen uw camera en maximaal vijf smartapparaten. Terwijl u foto's maakt, kunnen ze automatisch worden overgezet naar uw telefoon of tablet.

Altijd en overal te gebruiken

De Nikon Coolpix W100 kan alle klappen van het leven opvangen. De camera is waterdicht tot een diepte van 10 meter en schokbestendig bij een val van maximaal 1,8 m, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over schade wanneer u hem op de grond of in het zwembad laat vallen. De camera is ook koudebestendig tot -10 °C en stofdicht, zodat u hem probleemloos overal mee naartoe kunt nemen. U kunt zich ontspannen en met veel plezier foto's maken.

Inhoud van de verpakking

 • Nikon Coolpix W100 Blauw
 • Camerariem
 • EN-EL19 oplaadbare Li-ionaccu
 • EH-73P lichtnetlaadadapter
 • UC-E21 USB-kabel
 • Borsteltje
 • Rugzak
Algemeen
Gegevens
Fotokwaliteit
Lenssysteem
Scherpstellen
Belichting
Video
Sluiter
Flitser
Audio
Geheugen
Beeldscherm
Zoeker
Poorten & interfaces
Netwerk
Ontwerp
Camera
Accu/Batterij
Eisen aan de omgeving
Gewicht en omvang
Overige specificaties
1 Reviews van de Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit
Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Geweldig toestel voor kind (en verrassend genoeg ook de ouders)
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
A vd Bogaard - 22-04-2019 Afgelopen maand dit toestel gekocht voor de verjaardag van onze zoon van 6. Dit eigenlijk zonder al te grote verwachtingen. Tot onze verbazing maakt dit toestel best fraaie beelden. Ons eigen toestel al meerdere malen thuis gelaten omdat deze beelden prima genoeg zijn voor de normale foto's.

Daarnaast kan hij tegen een stootje (onze zoon liet hem op dag 1 al uit zijn handen vallen), en is het een fraai design! Kinderfunctie met stickers om foto's te versieren en filters toe te passen, super!

Prima service van foto konijnenberg. Bedankt voor dit super kado voor onze zoon!

1 artikel(en)

Alternatieven voor Nikon Coolpix W100 Blauw Backpack Kit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA