Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED

| Omschrijving | Specificaties
 
€ 579,00
OF
Niet op voorraad

Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED

Het Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED objectief maakt prachtige opnamen mogelijk van elke setting en elk onderwerp, of het nu gaat om drukke straattaferelen of portretten op locatie, om landschappen bij daglicht of stadsgezichten bij nacht. De brandpuntsafstand van 35mm is al jaren zeer populair bij fotografen. Deze brandpuntsafstand biedt namelijk zeer veel mogelijkheden. Of u nu de energie en dynamiek van van de straat wilt vastleggen of juist een prachtig portret in gedachten heeft; met de Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED haalt u het gewenste resultaat.

Dankzij het grote diafragma van F1.8 biedt dit objectief daarbij een uitzonderlijke controle over de scherptediepte. Op deze manier kan u een duidelijke scheiding aanbrengen tussen het onderwerp en de achtergrond. Nikon heeft natuurlijk ook speciale aandacht besteed aan de weergavemogelijkheden: de bokeh is rond en prachtig zacht, dankzij het afgeronde diafragma en de bijzonder fijne gradatie van de beeldvervorming vanuit het scherpstelpunt naar de achtergrond.

De Nikkor 35mm F1.8 G ED is geoptimaliseerd voor Nikon FX-camera's, maar is ook een uitstekende optie voor Nikon DX-formaat fotografen die op zoek zijn naar een snel objectief om klassieke foto's te maken met een verbluffende kleurenpracht en een groot contrast.

Kenmerken van de Nikkor AF-S 35mm G ED

  • Lensconstructie: 11 elementen in 8 groepen
  • 1 ED-lenselement en 1 asferische lenselement
  • Minimale scherpstelafstand: 0,25 m
  • RF-systeem (Rear Focusing) met autofocus gestuurd door de Silent Wave Motor
  • Beeldhoek: 63° bij FX-formaat, 44° bij DX-formaat
  • Filtermaat: 58mm

Snel en lichtsterk

Dit 35mm (52,5 mm bij gebruik met een Nikon DX-formaat spiegelreflexcamera) objectief biedt een mild groothoekperspectief dat zich bij uitstek leent voor het maken van straatfoto's, portretten in de open lucht en landschapsfoto's.

Maximaal diafragma van F1.8

Het diafragma van de Nikkor 35mm produceert een prachtig zachte bokeh, maakt een duidelijk onderscheid tussen onderwerp en achtergrond mogelijk, biedt snellere sluitertijden, is geschikt voor het maken van heldere opnamen bij weinig licht en beschikt over een lichtsterke zoeker.

Fantastische optische prestaties

De optische constructie bestaat uit één ED-glaselement en één asferisch lenselement. Dat levert kraakheldere beelden met een rijke kleurschakering op. Ook worden puntlichtbronnen met een minimum aan coma-aberratie weergegeven.

Beelden van hoge resolutie

Doordat de Nikkor 35mm F1.8 G ED is ontworpen voor gebruik met moderne hogeresolutiesensors worden de beelden gekenmerkt door een beeldvullende lichtsterkte en een dito contrast. De resulterende foto's en HD-video's zijn daardoor van verbluffend goede kwaliteit.

Algemeen
Gegevens
Lenssysteem
Prestatie
Gewicht en omvang
Ontwerp
Schrijf een review voor Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED
Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED

Nikkor AF-S 35mm F1.8 G ED

€ 579,00

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA