• Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €75,-
  • Bezoek de Klantenservice of bel +31 (0)546 671843

Natuurfotografie: Van macro tot landschap!

Of u nu een foto schiet van uw hond in het bos, een vakantiekiekje neemt van een ondergaande zon, wildlife vastlegt in Afrika of urenlang in een vogelhut zit met een telelens; u bent op dat moment bezig met natuurfotografie. Natuurfotografie is een enorm breed thema en omvat het vastleggen van landschappen, dieren, insecten en planten in hun natuurlijk omgeving.

Wij willen uw foto’s graag naar een volgend niveau tillen! Want de serieuze natuurfotograaf moet complete controle kunnen hebben over de sluitertijd en het diafragma, de groothoek en telezoom objectief mogen niet ontbreken in zijn/haar assortiment en een goed statief kan net dat beetje extra scherpte verzorgen. Maar goede apparatuur is natuurlijk niet alles. Bekijk onze tips, leer de juiste techniek en maak kennis met diverse discplines binnen de natuurfotografie!

Natuurfotografie

Macrofotografie

Macrofotografie

De wereld om ons heen wordt groener en groener en er krioelt weer van alles onder onze voeten. De buitentemperatuur is aangenaam en de dagen duren steeds langer. Kortom: dit is de tijd van het jaar voor macrofotografie. We helpen u op weg.

Meer over macrofotografie

Gesprek met Jurgen Sloots

Natuurfotograaf

Jurgen Sloots heeft al heel wat jaren ervaring als natuurfotograaf. Onlangs heeft hij bij Foto Konijnenberg vier lezingen verzorgd over natuurfotografie. Een mooi moment om het met Jurgen nog eens te hebben over zijn fotografiepassie.

Lees het verhaal van Jurgen

Tips over vogelfotografie

Vogelfotografie

Of je nu geniet van de kleine kleurrijke zangvogels of grote indrukwekkende roofvogels, vrijwel iedereen kan genieten van een mooie vogelfoto. Helaas kan het knap lastig zijn om onze gevleugelde vrienden vast te leggen. Daarom geven wij wat tips hoe u dit het best kunt doen

8 tips over vogelfotografie