Nachtkijker

Een nachtkijker is niet weg te denken uit het jachtlandschap. Nachtkijkers of nachtzichtkijkers halen het restlicht uit hun omgeving van maanlicht, licht van de sterren of infrarood licht, dat door de lens binnenkomt. In onze webshop vindt u diverse nachtkijkers in verschillende prijsklassen en met verschillende vergrotingsfactoren.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Generaties nachtkijkers

Er zijn verschillende generaties nachtkijkers. Nachtkijkers van de eerste generatie hebben nog steeds een minimale lichtinval nodig en versterkt het restlicht ongeveer 1000x. Nachtkijkers van de tweede generatie kunnen zelfs worden gebruikt zonder lichtinval. Dankzij optische onderdelen versterkt een tweede generatie nachtkijker het minimale restlicht maar liefst 20.000x. Nachtkijkers van de derde generatie worden uitsluitend militair gebruikt.

Nachtkijkers voor iedereen

Een nachtkijker is een veelzijdig instrument waarmee u inzicht kunt krijgen in de geheimen van de nacht. De keuze van een nachtkijker of nachtzichtkijker hangt af van waarvoor u het instrument wilt gaan gebruiken. Ook het budget speelt bij de aanschaf van een nachtkijker een rol. In onze webshop treft u verschillende nachtkijkers van diverse merken in allerlei prijsklassen.

Op jacht naar een nachtkijker?

Onze webshop is een goede plek om op zoek te gaan naar een nachtkijker. Heeft u de nachtkijker gevonden waar u naar op zoek was? Bestel online. Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met onze klantenservice. Onze experts denken graag met u mee.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA