Movietube PR Production

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 699,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Op voorraad, direct leverbaar
Ophalen in een winkel: Bekijk winkelvoorraad

Movietube PR Production

Movietube PR Production

De Movietube PR DSLR Video Kit converteert uw digitale spiegelreflex camera met filmfunctie naar een volwaardig professionele HD videocamera met de mogelijkheid om tal van accessoires op uw camera aan te sluiten en tevens te monteren op 1 handig systeem. De Movietube PR Production kit is ideaal voor de cinematograaf die meer uit het filmen met zijn DSLR wil halen.

De Movietube PR Production biedt tal van opties en mogelijkheden voor de professionele cinematograaf die meer en beter wil filmen met een digitale spiegelreflexcamera. Zo is het mogelijk om vele accessoires van bijvoorbeeld Sony 35mm camera's te monteren op dit handige en compacte systeem. Een montagepunt voor professionele viewfinders, een geïntegreerde video breakout box en een Sony quick-release schouder systeem maken de Movietube PR Production zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Ook is het mogelijk om een externe batterij met V-Mount te plaatsen aan de achterzijde van het systeem. Dit is niet alleen een externe stroombron maar zorgt tevens voor tegengewicht bij het gebruik van zwaardere objectieven.

Accessoires die voorzien moeten worden van stroom kunnen ook gemakkelijk aangesloten worden op de Movietube PR Production door de geïntegreerde stroomverdeler met 12 Volt AUX power out en Anton Bauer aansluiting.

Filmen in combinatie met de Movietube PR Lite is ideaal voor flexibel en discreet opnemen met uw digitale spiegelreflex camera. De Movietube PR Lite bevat 15 en 19mm stangen waarop verschillende accessoires geschoven kunnen worden om zodoende het beste uit uw digitale spiegelreflex camera te halen. Accessoires zoals een Mattebox, Focus-systeem, externe monitor, externe microfoon of een videolamp zijn gemakkelijk te monteren op de Movietube PR Production.

De hoogte van de camera base plaat is traploos in hoogte verstelbaar en biedt ruimte voor camera's ter grootte van bijvoorbeeld een Nikon D90 of een Canon EOS 5D Mark II.


Let op: De Movietube PR Production wordt geleverd exclusief de afgebeelde Dual Waltergrip. Deze is echter wel te vinden onder de accessoires.

Algemeen
Gegevens
Schrijf een review voor Movietube PR Production
Movietube PR Production
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard   American Express   Paypal  VISA  Afterpay