BenQ monitor

De diverse monitoren van BenQ bieden u veel mogelijkheden. De monitoren hebben een hoge resolutie waarmee elk detail in uw werk te zien is. De monitoren van BenQ zijn gemaakt met een ergonomisch ontwerp en daarnaast zorgt BenQ voor minder vermoeiende ogen bij langdurig gebruik. Zo krijgt u meer gebruikscomfort en meer productiviteit.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Speciale BenQ monitor voor fotografen

De SW-serie biedt fotografen en grafici een opmerkelijke helderheid en kleurdiepte. Details en structuren worden zo nauwkeurig weergegeven zodat u uw werk nog professioneler kan bewerken. Om spiegelingen van omgevingslicht te minimaliseren kunt u een schaduwkap aanschaffen. Hierdoor krijgt u een uitstekende kleurprecisie.

Kenmerken van de BenQ monitor

  • Creëert meer gebruikscomfort en productiviteit
  • Opmerkelijke helderheid en kleurdiepte
  • Ergonomisch ontworpen

Een BenQ monitor kopen

De webshop van Foto Konijnenberg bevat diverse monitoren van BenQ. Vanwege de diverse specificaties en gebruiksmogelijkheden kan het misschien lastig zijn om de juiste monitor aan te schaffen. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze winkels. Onze experts adviseren u graag welke monitor het beste bij uw wensen aansluit.

Foto Konijnenberg ondersteunt u graag bij uw BenQ monitor aankoop.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA