Lowepro Magnum 650 AW Zwart

| Omschrijving | Specificaties

Normale prijs: € 399,00

Special Price € 299,00

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

Care Plan, 3 jaar zorgeloos fotograferen

OF
Niet op voorraad

Lowepro Magnum 650 AW Zwart

Lowepro Magnum 650 AW Zwart

De Lowepro Magnum AW schoudertas is een doorontwikkelde versie van zijn voorganger: de oorspronkelijke Professionele tas werd in 1976 ontworpen en is een afspiegeling van de huidige standaard. Deze nieuwe generatie van de Magnum AW is nog altijd een essentiële tas voor professionele fotografen die behoefte hebben aan een tas waarin men de apparatuur beschermd kan opbergen en veilig kan vervoeren. Ook een zwaar beladen Magnum AW is gemakkelijk te transporteren in combinatie met een trolley, waaraan de tas door de speciale band en riempjes makkelijk te bevestigen is.

De gegoten bodem van deze tas zorgt voor stevigheid en goede bescherming. Door deze bodem is de tas ook goed stapelbaar, waardoor u veilig en efficiënt meerdere tassen op elkaar kan stapelen. Door de schouderband kan de tas over de schouder gedragen worden, hierbij wordt het gewicht gelijkmatig verspreidt. Het maakt niet uit hoe de tas de tas gedragen wordt, hij blijft voor blijvend comfort zorgen.

De tas beschikt ook over een All Weather Cover, om uw apparatuur te beschermen tegen de regen. Verder is de tas van allerlei gemakken voorzien zoals: diverse accessoire vakken aan de binnen- en buitenkant, een los vak voor 4 geheugenkaarten, bevestigingslussen voor SlipLock accessoires, een gepolsterde handgreep aan de bovenzijde van de tas en een microfiber doekje om uw LCD-scherm mee schoon te maken.

In deze Magnum 650 AW is tevens een laptopvak geïntegreerd, welke een zonnescherm bevat en ruimte biedt aan een 15.4 Inch laptop. Hierdoor kan u de bovenkant van de tas direct als mobiele werkplek gebruiken.

Capaciteit

  • 1-2 Spiegelreflex Camera's met Standaard Zoom Objectief
  • 8-10 Objectieven (tot een 70-200 mm lens)
  • 15.4 Inch Laptop
  • Accessoires
Algemeen
Ontwerp
Gewicht en omvang
Overige specificaties
1 Reviews van de Lowepro Magnum 650 AW Zwart
Lowepro Magnum 650 AW Zwart
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Zeer groot en functioneel
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Levi - 01-02-2017 Heb deze in gebruik voor een canon c300mk2 met 3 lenzen en audio accessoires. Alles past er perfect in en degelijk beschermd.

1 artikel(en)

Alternatieven voor Lowepro Magnum 650 AW Zwart

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA