Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart

| Omschrijving | Specificaties
 

Normale prijs: € 22,95

Special Price € 21,03

OF
Op bestelling leverbaar

Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart

U investeert honderden, misschien wel duizenden euro's in uw objectieven. Draag ze in de Lowepro Lens Cases, speciaal ontworpen om deze investeringen te beschermen. De Lens Case heeft een dikke schuimrubberen bescherming die voorkomt dat het breekbare glaswerk en de vattingen beschadigen.

De rits van de Lowepro Lenscase is speciaal afgeschermd tegen stof en vocht. Een SlipLock-bevestigingstab aan de achterzijde van de Lenscase zorgt er voor dat de Lens Case kan worden gebruikt in combinatie met andere Lowepro producten.

Bevestig de tab simpelweg aan een SlipLock-lus en u draagt uw lens gemakkelijk met u mee. Als de lens in gebruik is kan de lensdop tijdelijk worden opgeslagen in het handige gaasnet aan de binnenzijde van het deksel.

De LowePro Lenscase Serie

Alle Lens Cases in de collectie zijn vernoemd naar de afmetingen van de lenzen die er in passen. In Lens Case 8 x 6 cm past bijvoorbeeld een objectief met een diameter van maximaal 8 cm en een hoogte van 6 cm. De vier grootste cases zijn voorzien van extra gemakken zoals compressie- en stabiliteitsriemen voor extra stevige bevestiging.

De lenscase 7x8 is geschikt voor een klein standaardobjectief zoals bijvoorbeeld een 50mm f/1.8, of een objectief met gelijke afmetingen.

Algemeen
Ontwerp
Kenmerken
Gewicht en omvang
Schrijf een review voor Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart
Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart
Schrijf uw eigen review
Voldoet aan verwachting
Design
Gebruiksgemak
Functionaliteit
Alternatieven voor Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart
Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart

Lowepro Lenscase 7 x 8 Zwart

Normale prijs: € 22,95

Special Price € 21,03

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA