Lichttent

Een lichttent is een erg handig hulpmiddel voor productfotografie. Een lichttent bestaat uit een kubusvormig frame met daarover een gespannen wit doek. De tent zorgt ervoor dat het licht binnenin de tent wordt verspreid, waardoor het object van alle kanten belicht wordt. Het product plaatst u in de lichttent, waardoor u er schaduwvrije foto’s van kunt maken. Dit verhoogt de kwaliteit van uw foto’s.

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pop-up lichttent

De lichttenten in ons assortiment hebben een pop-up functie, waardoor u ze eenvoudig en snel kunt opzetten. De tenten zijn bovendien te vouwen tot een compacte, platte schijf. Hierdoor kunt u de fototent overal opbergen en tevens neemt u de tent gemakkelijk mee. Onze lichttenten zijn dus eenvoudig in gebruik. De meeste tenten die wij verkopen worden bovendien geleverd met verschillende achtergronden. In de meeste gevallen zijn deze met een handig klittebandsysteem te verwisselen.

Kies het juiste formaat

Bij de aanschaf van een lichttent is het belangrijk dat u let op de grootte van de tent. Uiteraard moeten de producten die u wilt fotograferen in de tent passen. Daarnaast is het van belang dat er ook wat ruimte overblijft. Dit om te voorkomen dat u de hoeken en naden van de tent fotografeert. Gelukkig vindt u in ons assortiment diverse formaten, zodat u altijd een lichttent vindt die bij uw wensen past.

Koop uw fichttent online

Schaduwvrije productfoto’s zijn erg belangrijk wanneer u producten op een voordelige manier wilt presenteren. Dit is met name van belang wanneer u de foto’s gebruikt voor marketing- en reclamedoeleinden. Natuurlijk kunt u een complete fotostudio aanschaffen, maar ook een lichttent kan al uitkomst bieden.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA