Videolamp

Een videolamp is vaak geen overbodige luxe. Helemaal wanneer u in het donker wilt filmen komt een videolamp goed van pas. Hoewel de lichtgevoeligheid van DSLR-camera's en camcorders sterk is verbeterd, is voldoende licht nog steeds essentieel voor een goede beeldkwaliteit.

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-18 van 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Videolamp is de flitser voor de filmer

Een videolamp is erg handig tijdens het filmen bij tegenlicht. Tevens kan het gebruikt worden als invullicht voor donkere delen van het beeld. Videolampen beschikken vaak over kleppen, zogenaamde barndoors, waarmee het licht precies kan worden gericht. Hierdoor bent u in staat om speciale effecten te creëren. Eigenlijk kan wel gesteld worden dat een videolamp voor een videograaf net zo belangrijk als een flitser voor een fotograaf.

Videolamp met LED-technologie

Dankzij LED-technologie is de videolamp veel energiezuiniger geworden. Een bijkomend voordeel is dat een videolamp met LED-technologie geen warmte produceert en dus geen ventilator nodig heeft. Dat betekent dat videolampen met LED-technologie 100 procent stil zijn. Ideaal tijdens filmen, want zo heeft u geen last van een storend achtergrondgeluid dat veroorzaakt wordt door de lamp.

Veel verschillende videolampen

In onze webshop zijn volop videolampen en accessoires voor videolampen te vinden. In diverse prijskassen en van diverse merken, zoals SeaLife en Nanguang.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA