LensCoat

LensCoat is opgericht door natuurfotograaf Scott Elowitz. Het doel was de hoogste kwaliteit beschermende uitrusting en accessoires voor fotoapparatuur. LensCoat blijft innoveren en blijft de hoogste kwaliteit accessoires en bescherming voor uw fotoapparatuur creëren. Gebruikt en geliefd door natuur-, sport- en recreatiefotografen.

1-18 van 184

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 184

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

LensCoat Regenhoes Pro

De LensCoat Regenhoes Pro biedt bescherming voor uw camera en objectieven. De regenhoes is bestand tegen regen, sneeuw, zoutwater, vuil, zand en stof. Deze LensCoat regenhoes zorgt ervoor dat u ondanks alle omstandigheden toch uw camera en objectief kunt gebruiken. De LensCoat Regenhoes Pro is simpel te bevestigen en met koordjes vast te zetten zodat het altijd strak om uw camera en objectief zit.

LensCoat Lens Pouch

De LensCoat Lens Pouch is een zachte neopreenzak voor het optimaal beschermen van uw objectieven, statiefkoppen en ander bijkomende cameramateriaal. Ideaal voor het vervoeren of om te beschermen wanneer u het niet gebruikt. Een simpel aan te trekken koord zorgt voor een snelle sluiting en gemakkelijke toegang van de LensCoat Lens Pouch. Een handige riemlus maakt het mogelijk om de LensCoat Lens Pouch gemakkelijk te vervoeren aan uw riem of riem-systeem.

LensCoat Hoodie

De LensCoat Hoodie helpt bij de bescherming van het frontelement van uw lens tegen vuil, stof en vocht. De neopreen LensCoat Hoodie past makkelijk en eenvoudig rond een zonnekap. De LensCoat Hoodie is uitgerust met een afneembaar kunststof frontelement, bekleed met foam. Ideaal voor op reis en voor opslag van uw lenzen.

Trusted shops Twinkle100 Ideal  MasterCard VISA